Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Bendis Medical

Bendis Medical
Frumusetea vine din interior. Las-o sa se vada!

Prezentare Bendis Medical

Vezi toata descrierea

Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca vrei sa imbunatatesti ceva in imaginea ta. Ai ajuns sa-ti doresti o anumita schimbare, una care tine in mare masura de aspectul tau fizic.

A dori sa imbunatatesti felul in care arati nu inseamna sa desconsideri importanta pe care educatia, seriozitatea, perseverenta, curajul, verticalitatea, sau integritatea le au in reusita personala sau profesionala a fiecarui individ. Bendis nu pune frumusetea fizica mai presus de aceea spirituala. 

De aceea logo-ul nostru este "Frumusetea vine din interior. Las-o sa se vada."

Dr. Radu Voicu

Societatea a avut dintotdeauna o perceptie subiectiva asupra rolului jucat de infatisarea oamenilor in integrarea lor intr-o comunitate sau alta . Felul in care arati este judecat, criticat sau laudat, folosit de foarte multe ori drept criteriu pentru succesul atat personal cat si material.

Insa cel mai aspru critic al tau vei fi intotdeauna tu. Tu stii daca si ce trebuie schimbat in felul in care arati si mai ales de ce ai nevoie de schimbarea aceasta.

La Bendis ne mandrim cu faptul ca dorim mai intai sa cunoastem si sa intelegem motivele pentru care iti doresti o asemenea schimbare pentru a-ti oferi exact acele servicii care ti se potrivesc.

Vrem ca interventia noastra la nivelul aspectului tau fizic sa fie proactiva si nu reactiva: nu sa reparam un defect care ti-a afectat in mod sistematic viata in trecut ci sa ne asiguram ca de la Bendis pleci mai departe privind cu incredere in viitor.

Fundamentul meu profesional ca si chirurg plastician se bazeaza pe convingerea ca Dumneavoastra, pacientele si pacientii sunteti cele mai importante persoane in relatia chirurg - pacient.

Bendis Medical

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: B-dul Maresal Averescu nr.9, Bl.5, sc.1, Ap.6

Tel: 0722684735

Fax: 0722 684735

E-mail:

L
16:30-19:00
V
16:30-19:00
M
16:30-19:00
S
Inchis
M
16:30-19:00
D
Inchis
J
16:30-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!