Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Grand Beauty Clinic

Grand Beauty Clinic
Frumusetea consta in detalii!

Prezentare Grand Beauty Clinic

Vezi toata descrierea

 Suntem o echipa dinamica, cu spirit tanar ce ne preocupa calitatea medicala si confortul pacientului atunci cand se hotaraste pentru o astfel de interventie non invaziva cu acid hialuronic si toxina botulinica (Botox),
Pentru a reda tot ceea ce pielea dumneavoastra are nevoie, va oferim tratamente cu acid hialuronic si botox, care combina eficienta cu profesionalismul, pentru a satisface toate dorintele dumneavoastra.

La Grand Beauty Clinic, fiecare pacient este important pentru noi, beneficiaza de opinia medicala a unui specialist, stabilindu-se astfel ce fel de tratament i se potriveste. Solutiile de tratament se stabilesc de la cele mai simple pana la cele mai complexe cazuri.
Zonele injectarii: marire/volum buze cu acid hialuronic, corectarea ridurilor nazo-labiale cu acid hialuronic, umplerea cearcanelor cu acid hialuronic, marirea/corectarea pometilor cu acid hialuronic.
Zonele injectarii: zona fruntii cu botox, zona colturilor ochilor cu botox, zona intre sprancene cu botox, ridicarea ambelor sprancene cu botox, tratarea hiperhidrozei sau axile cu botox.

Asiguram servicii medicale de calitate cu acid hialuronic si toxina botulinica si ne mentinem la un nivel inalt al pregatirii profesionale, participand la congrese internationale si cursuri de specializare.

Scopul principal al nostru este foarte simplu: de a va oferi aspectul dorit si natural care sa va intareasca increderea in dvs. utilizand cele mai avansate tehnologii si tehnici in domeniul chirurgiei estetice.

In cabinetul nostru folosim produse de cea mai buna calitate!

Toxina Botulinica (Botox) Type A:
Tratamentul ridurilor cu toxina botulinica
Tratamentul hiperhidrozei (transpiratie abundenta) axile

Acid Hialuronic Princess, by CROMA:
Augmentare (marire) buze
Tratamentul ridurilor nazo-labiale
Umplerea cearcanelor
Marirea sau corectarea pometilor
Mezoterapie faciala

Fiecare interventie se face sub anestezie fie locala cu crema sau injectabila, dupa caz.

Grand Beauty Clinic

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Ghiocei, Nr.30, Bl.30C, Ap3, Sector 2, Bucuresti - Stefan cel Mare, SECTOR 2

Tel: 0724269229

E-mail:

L
10:00-20:00
V
10:00-20:00
M
10:00-20:00
S
0:00-0:00
M
10:00-20:00
D
0:00-0:00
J
10:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!