Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Dr. GRIGORE LAZARESCU - The Dentist

Dr. GRIGORE LAZARESCU - The Dentist

Prezentare Dr. GRIGORE LAZARESCU - The Dentist

Vezi toata descrierea

Cabinetul este foarte usor de gasit fiind situat in centrul orasului. Dotat cu echipament performant, doua unitati dentare, sterilizare conforma cu normele europene, sisteme variate de implant dentar si materiale de cea mai buna calitate , echipa Dr. Grigore Lazarescu efectueaza tratamente complexe de reabilitare orala.

Pe toata durata tratamentului zimbetul Dumneavoastra este asigurat prin folosirea metodelor unice in Romania de incarcare imediata a implanturilor dentare prin solidarizarea intra orala a acestora pe perioada osteointegrarii. Cereti o programare pentru solutia optima in cazul Dumneavoastra special!

Restaurari protetice

Lucrari fixe in ceramica de inalta calitate , pe suport de metal nenobil sau nobil (Au sau AuPt) , lucrari fixe pe implante dentare , proteze mobile cu sisteme speciale , proteze totale .

Tratamente chirurgicale

Extractia dentara,rezectia apicala, chiuretaje periapicale, augmentare osoasa, regularizari de creasta osoasa, frenectomia ,frenotomia, premolarizarea, implante dentare.

Profilaxia si tratamentul afectiunilor parodontale

Pentru a putea avea o dentitie sanatoasa si frumoasa , primul lucru de care ne asiguram este acela de a mentine in perfecta stare parodontiul , sau mai exact tesuturile ce sa afla in jurul dintilor .
Gingia , papilele gingivale , ligamentele care fixeaza dintii in osul alveolar , sint toate elemente anatomice in permanenta amenintare din partea diferitelor afectiuni locale.
Primii pasi includ : detartrajul, perialjul profesional , curatirea suprafetelor dentare cu Air Flow ( jet de bicarbonat de sodiu aromatizat),aplicarea de gutiere cu medicamente ce actioneaza local.

Fluorizarea profesionala

Fluorizarea profesionala , sigilarile dentare , tratamentul minim invaziv al cariilor incipiente , tratamente de la simple pina la cele mai complexe ale leziunilor dentare cu o refacere optima functionala si estetica.

 

Dr. GRIGORE LAZARESCU - The Dentist

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Maria Rosetti nr.39

Tel: 0212112127

E-mail:

Web: www.thedentist.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!