Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Andreea Dental Studio

Andreea Dental Studio

Prezentare Andreea Dental Studio

Vezi toata descrierea

ANDREEA DENTAL STUDIO are ca obiectiv o medicina dentara completa, astfel va pune la dispoziţie toate soluţiile de tratament moderne, pacientii beneficiind atat de servicii de stomatologie generala cat si de servicii stomatologice de specialiatate (chirurgie dentara, implantologie, ortodontie). Suntem o echipa tanara, instruita in domeniul stomatologiei moderne , care cauta in permanenta sa fie la curent cu ultimele cercetari si metode de tratament, participand la cursuri si congrese internationale.

Acordam o atentie deosebita fiecarui pacient, iar informarea şi expunerea unui plan de tratament optimizat şi particularizat pentru fiecare caz este riguros efectuata . Comunicam cu Dumneavoastra, va expunem situatia clinica reala si un plan de tratament adecvat. Pacientul are putere de decizie asupra variantei de tratament, in cunostinta de cauza.

Stomatologia din ziua de astazi poate garanta tratamentul fara durere, iar noi dispunem de materialele necesare si nu in ultimul rand, de timpul si rabdarea necesara. Intr-o atmosfera placutã si relaxantã va garanteazam disconfort minim in timpul tratamentului, tehnici atraumatice si neinvazive

Suntem in primul rand medici, de aceea abordarea cazului fiecarui pacient se face raportand situatia clinica stomatologica la starea generala de sanatate. Fisele Andreea Dental Studio cuprind un chestionar complex. datele inregistrate fiind strict confidentiale.

Avem grija de sanatatea Dumneavoastra, atat in ceea ce priveste manoperele stomatologice cat si igiena si asepsia. Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta, sterilizare la cele mai performante standard, toate conform normelor UE.

Intelegem importanta timpului alocat de dumneavoastra pentru deplasarea la cabinet, de aceea consideram ca respectarea programarilor este foarte importanta atat pentru dumneavoastra cat si pentru noi.Suntem situati pe Calea Dorobantilor, aproape de Piata Romana unde puteti ajunge foarte usor, fie cu transportul in comun, fie cu masina personala.

Va stam la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 9.00-21.00 si sambata intre orele 9.00-15.00. Va asteptam sa ne vizitati la sediul nostru pentru a va convinge de profesionalismul echipei noastre si de calitatea actului medical.

Servicii cabinet stomatologie

 • Implant dentar - Opreste atrofia osoasa, previne migrarea dintilor si retractia gingiei.
 • Estetica dentara - Pune accentul pe imbunatatirea aspectului dintilor, gurii si zambetului unei persoane.
 • Albire dentara profesionala - Este probabil cea mai recomandata procedura de estetica dentara.
 • Ortodontie - Tehnicile actuale ale ortodontiei adultului ofera solutii de aliniere ideala a dintilor.
 • Profilaxie - Profilaxia afectiunilor stomatologice a devenit o necesitate azi poate mai mult ca niciodata, pentru a preveni aparitia unor afectiuni sau complicatii ale unor afectiuni greu de tratat ulterior si extrem de dureroase
 • Endodontie - Tratamentul de canal consta in eliminarea nervului din canalele radacinilor, urmat de obturarea (umplerea) acestora cu materiale speciale, care asigura sigilarea si impiedica infectia. Initial, acest tratament este realizat pentru a indeparta durerea si a vindeca sau a preveni infectia.
 • Protetica - Coroana este un inlocuitor ce acopera intreaga suprafata a dintelui. Se aplica cand exista putin tesut sanatos ramas din cauza cariilor sau a unei lovituri, sau din motive cosmetice.
 • Chirurgie - Manoperele chirurgicale sunt efectuate in mod curent in cabinetul de stomatologie sub anestezie loco-regionala, iar in aceasta categorie se inscriu:
  • extractia dentara
  • rezectia apicala
  • chistectomie
  • chiuretaj subgingival
  • chirurgia parodontala
  • odontectomia etc.
 • Parodontologie - Afectiunea gingivala sau parodontala (cunoscuta si sub numele de parodontita) este o inflamare a tesuturilor ce inconjoara dintele si este cauza principala a pierderii dintilor.
 • Implantologie - Implantul dentar este un dispozitiv ce inlocuieste radacina dintelui natural. Acesta este realizat din titan de inalta puritate. Acesta este un material biocompatibil si permite integrarea biologica in tesutul osos prin procesul de osteointegrare. La ANDREEA DENTAL STUDIO se folosesc implanturi endoosoase tip surub Alpha Bio (Israel).

 

Andreea Dental Studio

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Calea Dorobantilor nr 51, et 2, ap 5

Tel: 0744346901

E-mail:

Web: www.andreeadentalstudio.ro

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
9:00-15:00
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!