Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

AVA Smile Clinique

AVA Smile Clinique
Vino la AVA Smile Clinique pentru a-ti regasi zambetul perfect!

Prezentare AVA Smile Clinique

Vezi toata descrierea

AVA Smile Clinique a fost creata pentru a oferi pacientilor o gama variata de tratamente dentare moderne. Aceastea sunt realizate la un standard calitativ superior cu aparatura de ultima generatie si intr-un cabinet stomatologic aparte, de catre o echipa de medici specialisti, pregatiti sa va stea la dispozitie cu toate informatiile necesare. Acestia vor discuta si vor alege impreuna cu dumnea­voastra cele mai corecte solutii de tratament si servicii medicale dentare.

Pe langa multitudinea de servicii stomatologice pe care vi le oferim: profilaxie, chirurgie mica/OMF, estetica faciala, estetica dentara, ortodontie, radiologie, implantologie, suntem specialistii zambetului perfect.

Scopul nostru este sa oferim pacientului cel mai bun, gentil si eficient tratament, din toate punctele de vedere. Dorim sa va bucurati de un zambet frumos pentru intreaga viata si dorim sa vedem acest zambet si in cadrul clinicii noastre, unde vom incerca sa va rezolvam toate problemele dentare in cel mai usor si rapid mod posibil. Toate acestea se pot rezolva incepand cu o scurta vizita la medicul dentist.

In plus, am conceput un pachet premium de servicii de educatie dentara si de informare a pacientilor nostri. Atitudinea personalului este cea mai calda si amabila posibila, facand o placere relatia dumneavoastra cu medicul dentist. Suntem buni, antrenati, flexibili si avem cele mai moderne dotari si materii prime pentru a-ti asigura zambetul copilariei.

Servicii

  • Estetica dentara
  • Ortodontie
  • Tipuri de aparate ortodontice
  • Protetica dentara
  • Chirurgie OMF
  • Implantologie

AVA Smile Clinique

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Grant Shopping Center Crangasi, Soseaua Virtutii nr. 148

Tel: 0768495654

E-mail:

Web: http://avasmile.ro

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
Inchis
M
9:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!