Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

BD Medical

BD Medical

Prezentare BD Medical

Vezi toata descrierea

Preocuparea permanenta a BD Medical de a oferi pacientilor sai cele mai bune conditii se reflecta in primul rand in calitatea dotarilor si a aparaturii.

In afara de dotarile specifice activitatii stomatologice, BD Medical a investit intr-un sistem informatizat complet, compus din patru calculatoare care au rolul de a asigura suportul imagistic pentru camerele orale si evidenta pacientilor.

Astfel toti pacienti tratati in clinica BD Medical sunt cuprinsi in aceasta evidenta informatizata ceea ce a condus la cresterea eficeintei si la posibilitati crescute de evaluare a corectitudinii tratamentelor prin monitorizarea pacientilor.

In acest scop clinica a fost dotata cu:
* trei unituri dentare Kavo de ultima generatie
* Radioviziograf SATELEC - X-MIND
* Set de implantologie Bramewark
* Sisteme endodontice rotatiive pentru instrumentarea canalelor radiculare (Profile; Protaper; Thermafil + Ah 26, Morita Triauto Zx)
* Instrumentar si materiale dentare produse de companii de prestigiu in domeniul stomatologic ca de exemplu: Aesculap; Dent-sply - Maillefer (Elvetia); Kulzer; Nordiska; HTP (USA); 3M-Espe (USA); SDI; Septodont (Franta); Ivoclor - Vivadent; GC (Japonia)

Intreaga aparatura este intretinuta de o echipa de service care in urma unor vizite saptamanale se asigura ca parametrii de functionare se afla la valorile indicate de producator si ca nu prezinta nici un fel de riscuri pentru pacienti sau medici.

Similar sterlizarea este verificata zilnic de catre personalul auxiliar al cliniicii si saptamanal de catre autoritatile certificate din Romania.

Cum o parte foarte importanta a activitatii stomatologice se deruleaza in laboratorul de tehnica dentara, clinica BD Medical a selectat unii dintre cei mai performanti tehnicieni dentari care lucreaza intr-un laborator de tehnica dentara echipat de asemenea cu dotari de ultima ora. utilizand echipamente si materiale produse de catre Hera - Kulzer, Germania, un cuptor ceramica Vita40 si aparat pentru turare tip castomat (DUCATRON) generatia a treia (UGIN - Franta).

BD Medical

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Blv. Constantin Brancoveanu nr. 18 Bloc B7, sc. 3, ap. 56

Tel: 0214606837

Fax: 021 460 68 37

Web: www.bdmedical.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!