Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Magic Dent

Clinica Magic Dent

Prezentare Clinica Magic Dent

Vezi toata descrierea

Clinica Magic Dent a fost infiintata pentru a veni in sprijinul pacientilor si a le oferi servicii profesionale in domeniul stomatologic sustinutede de cele mai noi echipamente, dotari si materiale existente pe plan mondial.
Standardele europene in domeniul sterilizarii si a calitatii actului stomatologic sunt prioritati pentru noi.

Sterilizare

  • Clinica Magic Dent a fost conceputa conform stadardelor UE, cu pardoseala atibacteriana si antiderapanta.
  • Toate substantele desinfectante sunt de calitate, iar echipamentele folosite in cadrul sterilizarii sunt permanent verificate pentru ca au calitatea de a asigura standardul de sterilizare impus de clinica Magic Dent, pentru ca este prioritate pentru noi.
  • Desinfectarea cabinetului, unitului dentar si a tuturor suprafetelor de contact se face cu substante dezinfectante speciale inaintea fiecarei consultatii.
  • Pe langa sterilizarea la autoclav cu vacum si pastrarea instrumentarului in folii, la fiecare sedinta din cadrul tratamentului se folosec manusi, aspiratoare, pahare, ace, bavete si alte accesorii dentare de UNICA FOLOSINTA.

Dotari si echipamente

UNIT STOMATOLOGIC
Confortabil, de inalta performanta, dotat cu fibra optica pentru a asigura medicului vizitbilitate totala si in locurile cele mai “ascunse”, piese din titan cu rulmenti ceramici pentru o mai buna precizie si pt o distructie coronara cat mai mica si nu in ultimul rand “zgomot” redus, racire cu apa distilata pentru a pastra sterilizarea si a raci in acelasi timp pentru a impiedica necrozarea tesutului sanatos.

APEX LOCATOR
Ajuta medicul in tratamentul endodontic, indicandu-i apexul (varful radacinii) pentru un tratament de canal perfect.

CAMERA INTRAORALA
Cu tehnologie Sony, ajuta medicul pentru a vedea marit si cu claritate ceea ce cu ochiul liber nu poate vedea, dar si pacientul pentru a vedea si constientiza problemele stomatologice cu care se confrunta, solutiile dentare alese in timpul tratamentului dar si rezultatele, totul in timp real cu ajutorul monitorului incorporat un cadrul unitului dentar.

Pacientul poate solicita stocarea pe diverse medii de memorii a pozelor pentru a le lua acasa.

Detartraj AIR FLOW
Folosit la indepartarea a coloratiilor intrinseci de pe dinti, incusiv depozite de nicotina, pentru a reda culoarea “originala” a dintelui.

DETARTRAJ CU ULTRASUNETE
Cunoscut pentru efectul sau profilactic, indeparteaza tartrul, principalul “vinovat” pentru aparitia bolii parodontale.

AUTOCLAV CU VACUM si APARAT DE SIGILA
Conform normelor UE, sterilizarea se face:
- la rece cu ajutorul substantelor desinfectante speciale
- spalate si curatate cu ajutorul unor perii speciale
- se infoliaza pentru mentinerea sterilizarii
- la cald si umed cu variatii de presiune, cu ajutorul autoclavului cu vacum
Sterilizarea fiind un proces caruia i se acorda o importanta deosebita se verifica permant parametrii in care se efectueaza sterilizarea electronic datorita autoclavului dar si prin efectuarea de teste de sterilizare, inclusiv datorita martorilor aflati pe fiecare folie in care este ambalat instrumentarul.aparat-de-sigilat

DISTILATOR
Pentru apa distilata folosita in cadrul cabinetului.

Materiale

Toate materialele folosite in cadrul clinicii Magic Dent sunt de ce mai buna calitate, alese cu grija, din tari ca: SUA Germania Franta etc.
Interesul pentru mentinerea si cresterea standardelor de calitate este prioritate pentru clinica Magic Dent si de aceea se impune folosirea materialelor care sunt utilizate si in clinicile de elita din strainatate.

Clinica Magic Dent

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Sos.M. Bravu, nr. 64-88, bl. P 7, sc. 2, ap. 48, parter, interfon 48C, sector 2

Tel: 0723002222

Fax: 021 642 21 22

Web: www.magicdent.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!