Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Dr Calin Dobos

Dr Calin Dobos

Prezentare Dr Calin Dobos

Vezi toata descrierea

De-a lungul timpului oamenii au fost nemultumiti de infatisarea lor si mereu au fost preocupati de ascunderea sau stergerea anumitor imprefectiuni fizice. Chirurgia estetica a aparut din necesitatea de a repara sau corecta anumite defecte fizice aparute fie in urma unor accidente, fie din nastere. In timp insa, oamenii au realizat ca beneficiile chirurgiei estetice pot fi extinse, si astfel dorintele fiecaruia de a tinde spre perfectiune, cel putin din punct de vedere fizic, pot fi indeplinite. Astazi este mai la indemana ca oricand sa-ti modifici chipul si trupul si sa le aduci mai aproape de reprezentarea din mintea si dorintele tale.

Alegerea de a apela la chirurgia estetica apartine fiecaruia dintre noi, insa inainte de a face acest pas, trebuie sa ne asiguram ca avem la dispozitie toate informatiile si ca beneficiem de cele mai bune servicii.

Succesul unei astfel de operatii depinde foarte mult de comunicarea dintre pacient si medic si, de aceea, principalul criteriu in alegerea medicului trebuie sa fie reputatia, experienta, si apoi relatia pe construita cu acesta. Consultul medical de dinaintea interventiei joaca un rol esential si, de modul in care esti tratat acolo ar trebui sa depinda alegerea ta.

De ce este Dr Calin Dobos cel mai bun chirurg estetician de care ai nevoie?
Preocuparea ta principala, in momentul in care iti alegi chirurgul estetician, este sa beneficiezi de conditii de exceptie, de ingrijire de la un medic orientat spre relatiile interumane si care sa iti ofere atentia de care ai nevoie. Dr Calin Dobos stie asta si misiunea sa este sa se asigure ca beneficiezi de ingrijire corespunzatoare si sustinere, atat pe parcursul interventiei chirurgicale, cat si dupa.

Aceasta abordare personala, combinata cu talent, experienta si participarea la numeroase cursuri de specialitate, il recomanda pe Calin Dobos ca fiind chirurgul de care tu ai nevoie.

Dr Calin Dobos a infiintat prima clinica de chirurgie estetica din Galati – Braila din 2000 si de atunci sute de pacienti pe an au beneficiat de serviciile sale. Folosind tehnologie de ultima generatie, dr Calin Dobos te ajuta sa iti schimbi viata, sa iti recapeti increderea in tine si in ceea ce esti, din primul moment in care pasesti in clinica sa din Galati.

Servicii

  • Chirurgie Faciala
  • Chirurgia sanului
  • Chirurgia Corpului
  • Chirurgie Intima
  • ATI
  • Nechirurgicale

Dr Calin Dobos

GALATI

Galati

Adresa: Str. Brailei (statia Trei Star) Bl. B6

Tel: 0756820244

E-mail:

Web: www.drdoboscalin.ro

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
9:00-13:00
M
9:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!