Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CENTRUL MEDICAL HYPERION GALATI

CENTRUL MEDICAL HYPERION GALATI

Prezentare CENTRUL MEDICAL HYPERION GALATI

Vezi toata descrierea

Cand a luat fiinta Clinica Hyperion, ne-am asumat o misiune nu una dintre cele mai usoare, dar cu siguranta una dintre cele mai nobile si mai frumoase: "sa va ingrijim trupul si sufletul, punandu-va la dispozitie servicii medicale de cea mai inalta calitate".

Clinica Hyperion este un centru medical modern, avand dotari la standarde europene. Este prima unitate medicala a Galatiului fiind infiintata din primavara anului 1990.

De-a lungul timpului colectivul medical s-a straduit sa mentina un standard profesional si o baza materiala de nivel inalt, aducand o serie de premiere practicii medicale din tara si chiar din regiunea de S-E a tarii.

1990 - primul cabinet dermatologic cu servicii de cosmetica medicala in traterea acneei si caderilor de par.
1990 - Bioptron cu lumina polarizata folosit in terapia ulcerelor de gamba si a altor, tipuri de leziuni cutanate.
1991 - primele lasere He-Ne din tara cu efect cicatrizant si antiinflamator.
1993 - premiera nationala in practica privata – primul laser chirurgical cu CO2,pentru tratarea tumorilor maligne (cancere) si benigne (chiste, lipoame, fibroame, alunite etc.)
1994 - primul aparat PUVA in privat din regiunea de Sud-Est a tarii, folosit in terapia psoriazisului. 1996 - in cadrul clinicii se infiinteaza un cabinet de ecografie.
1998 - se deschide un sector de flebologie (tratare a varicelor si venectaziilor) cu laser, fara internare, primul de acest fel din aceasta regiune a tarii.
1998 - se infiinteaza primul cabinet de Chirurgie Maxilo – Faciala din zona de S-E a tarii.
2001 - in premiera nationala – primul aparat cu lumina intens pulsata (IPL) utilizata in tratarea angioamelor, cuperozei, capilarelor sparte precum si in rejuvenare (reintinerire) si epilare permanenta.
2002 - clinica dezvolta – in premiera pentru euroregiunea de S-E a tarii, sectorul de chirurgie si medicina estetica, intr-o locatie special destinata, cu bloc operator, doua rezerve cu patru paturi, reanimare si recuperare cu posibilitatea de efectuare a unor operatii specifice in anestezie generala.
2003 - o noua premiera regionala – dotarea cu aparat de masurare a densitatii osoase (osteodensimetru) conform criteriilor si standardelor OMS. Este singurul centru care poate aprecia starea dezvoltarii scheletului la copii si depista eventual rahitismul.
2004 - clinica se muta intr-un sediu nou amenajat sa statisfaca exigentele crescande ale pacientilor. Spatiul generos, amenajarea cocheta si relaxanta creeaza un ambient placut. Pentru a veni in intampinarea necesitatilor pacientilor si pentru a mari confortul lor, in cadrul clinicii s-au dezvoltat noi sectoare : - Laborator de analize medicale - ORL - Ginecologie (citologie Papanicolau) - Explorari functionale: a) ECG b) Ecografie generala si eco Doppler c) Spirometrie d) Audiometrie tonala si vocala e) Oscilometrie
2005 - Clinica se doteaza cu un radiobisturiu considerat la aceasta ora superior laserelor chirurgicale, principala indicatie fiind chirurgia estetica, dar si in dermatologie, chirurgie OMF, ginecologie, ORL etc. Colectivul de medici care deserveste clinica a urmat cursuri de pregatire in: - utilizarea laserelor chirurgicale pentru: rejuvenare, flebologie, chirurgia tumorilor de piele - utilizarea luminii intens pulsate (IPL) pentru: epilari de lunga durata, cuperoza, angioame, rejuvenare - cursuri de chirurgie si medicina estetica atat in tara cat si in strainatate: Italia (Florenta, Siena), Franta (Paris, Nisa), Austria (Viena, Insbruck), Spania (Barcelona) si S.U.A. (New York).

CENTRUL MEDICAL HYPERION GALATI

GALATI

Galati

Adresa: B-dul Brailei (statia Trei Star) Bl. B6

Tel: 0236410371

Fax: 0236 410 371

E-mail:

Web: www.clinicahyperion.ro

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
9:00-13:00
M
9:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!