463 Day Spa Center ALTERMED din Cluj-Napoca
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Day Spa Center ALTERMED

Day Spa Center ALTERMED

Prezentare Day Spa Center ALTERMED

Vezi toata descrierea

Centrul Day Spa - reprezinta o abordare moderna a terapeuticii naturiste integrale "mind body spirit" in scopul prevenirii imbolnavirilor si cresterea rezistentei, managementul stresului cotidian, imbunatatirea aspectului corporal prin proceduri de remodelare, lifting nechirurgical, epilare definitiva, tratamente de slabire in greutate si anticelulita, folosind in acest scop metode de ultima ora de analiza corporala computerizata, diagnosticul electrodermal computerizat, electrostimularea musculara cu programe personalizate, sauna, masajul, aromaterapia, terapia cuantica, etc.

Lumea moderna pretuieste foarte mult aspectul tanar, zvelt si aparitia tinereasca, sanatoasa. Asa ca nu este de mirare si nimeni nu este surprins atunci cind starurile sau oamenii de succes urmaresc sa se impuna si prin aparitia fizica si nu numai prin calitatile lor intelectuale sau talentul lor.

Dar pentru a te mentine mereu in atentia publicului, pentru a arata mereu bine, trebuie sa faci eforturi considerabile atat fizice, cat si materiale.

Cel mai adesea o piele sanatoasa, stralucitoare este rezultatul nu atit al puterii de refacere a organismului, ci al tratamentelor, exercitiilor, masajelor sau chiar al operatiilor estetice la care apeleaza starurile sau oamenii de succes, VIP-urile, fie ca este vorba de femei sau barbati in egala masura.

Day Spa Center ALTERMED

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Bd.Eroilor, nr.

Tel: 0744841395

Fax: 0264 597 736

E-mail:

Web: www.altermed.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
0:00-0:00
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!