Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Transilvania Healing

Transilvania Healing
TRANSILVANIA HEALING CENTRE - CENTRU DE SĂNĂTATE ȘI MEDICINĂ INTEGRATIVĂ

Prezentare Transilvania Healing

Vezi toata descrierea

Transilvania Healing este primul centru din Romania de sanatate si medicina complementara de  diagnosticare si tratare  integrativa pe baza celor mai moderne metode din medicina biofizica si naturista.  

Investitie si dotari:

Pentru deschiderea centrului s-au investit 1.000.000 euro in dotarea si amenajarea unui spatiu central in Cluj Napoca. Centrul detine un spatiu de 820 mp, curte interioara, 3 cabinete de testare si diagnosticare, 2 Sali de tratament, receptie si sala de asteptare. Fiecare cabinet de testare si tratament este dotat cu echipamente de ultima generatie din tehnologia biofizica. 

Echipa medicala:

Echipa din centrul nostru este formata din medici si asistente medicale care sunt specializate in terapiile bazate pe testarea si tratarea prin campuri electromagnetice, acupunctura, homeopatie, nutritie.

Afectiuni si simptome:

In clinica noastra tratam cu succes alergiile de orice tip, alergii la alimente, mucegai, pene, par de animale, praf, acarieni, polen, produsele cosmetice, alergii solare, alergie la metale (nichel, amalgam), chimicale; intolerante alimentare; astm, neurodermita, urticaria, rinita, eczeme cronice (boli de piele, acne, rozaceea, Vitiligo), psoriasis; candidoza, micoza; boli autoimune (scleroza multipla, Hashimoto, Lupus, reumatism etc.); ADHS -hiperactivitate la copii; migrene, cefalee, indigestii, dureri de stomac si burta, balonari, stari de epuizare, oboseala, sindromul de burnout, tulburari de somn, dezechilibre hormonale, infertilitate, tulburari de circulatie sanguina  (arterial, venos, Morbus Raynaud), dureri ale aparatului locomotor si spate, articulatiii dureroase la umar, cot, genunchi, artroza, hernie de disc, necroza femurala, infectii acute si cronice (bacterii sau virusi), Herpes, Epstein-Barr, Zoster, HPV, Helicobacter, Hepatite, tulburari al sistemului imunitar, polineuropatie, borelioza- Boala Lyme, obezitate, detoxifiere, cadere de par, dependenta de fumat sau alte dependente, profilaxia bolilor.

Terapii de diagnosticare si tratament:

Evaluare Biofizică Inițială

Medicul efectuează o diagnosticare bioelectromagnetică manuală a întregului corp, adică o evaluare complexă a situației generale a organismului. Prin intermediul ei putem afla informații despre infecții și disfuncții, pot fi depistate structurile străine, precum bacteriile, virusurile, paraziții sau noxele din mediu; pot fi obținute informații cu privire la stări deficitare, procese patologice, distribuția hormonilor, reacția sistemului nervos vegetativ, modurile de funcționare a sistemului imunitar, fluxul de energie, posibile deficite, reacții la vaccinuri, stări imunologice și multe altele.

 

Testare Rapidă

Testarea rapidă reprezintă de obicei prima evaluare dupăfinalizarea dietei alimentare. Aceasta se recomandă pacienților care au de verificat un număr redus de valori ex: candida, gluten etc. Mai poate fi recomandată și pe parcusul tratametului, dacă pacientul are nevoie de mai multe terapii pentru a verifica efectele primelor terapii. Durează aproximativ 15 minute.

Testare Intermediară

Aceasta testare poate fi folosita in mai multe situatii. Evaluarea se efectuează ca si testare finală dupăîncheierea schemei de tratament sau în cazul în care pacientul nu a mai fost la control in ultimele 6 luni. Se verifică rezultatul terapiilor Vitalfeld, dacă au mai rămas urme de agenți patogeni, bacterii, virusuri, intoleranțe alimentare, alergii, afecțiuni de orice fel etc. Durează aproximativ 30 minute.

Testare Intermediară

Aceasta testare poate fi folosita in mai multe situatii. Evaluarea se efectuează ca si testare finală dupăîncheierea schemei de tratament sau în cazul în care pacientul nu a mai fost la control in ultimele 6 luni. Se verifică rezultatul terapiilor Vitalfeld, dacă au mai rămas urme de agenți patogeni, bacterii, virusuri, intoleranțe alimentare, alergii, afecțiuni de orice fel etc. Durează aproximativ 30 minute.

Testare Control

Evaluare de 1 oră, recomandată în cazul pacienților care nu au revenit la control în ultimele 6 luni. Dacă pacientul depășește acest interval, este nevoie de o evaluare mai amanuntită.

Consultație Nutriție

Se poate opta pentru aceasta consultație și dacă nu ați efectuat evaluările bioelectromagnetice. În cazul în care pacientul întâmpina dificultăți în efectuarea meniului din dieta de excludere sau este nevoie de informații nutriționale suplimentare, specialistul dumneavoastră vă poate îndruma ca aceasta consultație să facă parte din schema dumneavoastră de tratament. Dureaza 30 min și veți primi pe loc informațiile necesare precum și un exemplu de meniu.

Terapie Vitalfeld

Terapia biofizică a câmpului vital-Principiul de bază pentru metodele biofizice de tratament holistic constă în transmiterea în organism a unor impulsuri electromagnetice specifice și a unor informații detaliate, stocate sub formă de biofotoni, toate acestea având rolul de a optimiza controlul proceselor vitale din organism. În plus față de desensibilizarea biofizică individualizată pentru diverși alergeni, se mai desfășoară și alte etape ale planului de tratament, destinate stimulării activității sistemului imunitar, a aparatului digestiv, a mecanismelor de detoxifiere și a multor alte.

Terapie Vitalfeld Extins

Se bazează pe același principiu ca și Terapia Vitalfeldobișnuită, dar reprezintă o terapie extinsă, dupa cum ii spune și numele. Se recomandă in cazul pacientilor cu afecțiuni mai complexe și severe, virusuri cu o toleranță mai mare sau care au un răspuns mai lent la alte tratamente. Practic este o combinație între Terapia Vitalfeld obișnuită și Terapia Global Diagnostic. Dureaza aproximativ 160 de minute

Terapia Global Diagnostic

Reprezintă un program personalizat în funcție de nevoile pacientului, iar diferența dintre acesta și Tratamentul Vitalfeld simplu, este că această terapie se axează pe tratarea unei singure grupe de afecțiuni (ex: pe aparat genital, sistemul digestiv etc). Este mai intens ca acțiune, de aceea nu este recomandată tuturor pacienților. Durează aproximativ o oră și jumătate

Testare pe grupe de afecțiuni

Acest tip de evaluare reprezintă un o evaluare bioelectromagnetică manuală de 30 de minute, pe anumite simptome pe care pacientul le prezintă. Se poate efectua în majoritatea cazurilor dacă nu sunt mai multe afecțiuni corelate între ele. Se poate opta pentru această evaluare și în situația în care specialistul decide că există o afecțiune care trebuie tratată prioritar înaintea celorlate care nu sunt atât de grave.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Transilvania Healing

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Andrei Muresanu, nr 29

Tel: 0727729509

E-mail:

Web: www.transilvaniahealing.ro

L
8:30-17:00
V
8:30-17:00
M
8:30-17:00
S
Inchis
M
8:30-17:00
D
Inchis
J
8:30-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!