Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Daniela Mitrofan-Cabinet individual de psihologie

Daniela Mitrofan-Cabinet individual de psihologie

Prezentare Daniela Mitrofan-Cabinet individual de psihologie

Vezi toata descrierea

Psihologia a fost mereu pasiunea si visul spre care am mers cu rabdare, perseverenta și pasiune. Increderea in acest vis si în mine am descoperit-o pe parcurs. 
A fost drumul pe care m-am descoperit si am avut curajul sa accept ceea ce am aflat despre mine, m-am recreat din toate informatiile pe care le-am cules despre mine si pe care continuu si astazi sa le descopăr. 
Atunci cand pornesti pe drumul descoperirii de sine ai nevoie de curaj si de forta pentru ca ceea ce vei descoperi este posibil sa nu ti se para confortabil, sa nu-ti placa. 
Astazi, pot spune cu siguranta ca imi multumesc mie insami pentru deciziile si increderea pe care le-am avut in mine. 
 Sunt licenta in Psihologie, am urmat cursurile Universitatii „Alexandru I. Cuza”, Iași, Facultatea de “Psihologie și Științe ale educației”, specializarea Psihologie; M-am inscris imediat la Masterul de  “Terapii de cuplu și familie din cadrul Universitatatii “Al Ioan-Cuza”, Iași, Facultatea de “Psihologie și Științe ale educației” si am o formare profesională cu durata de 4 ani în Psihoterapie de cuplu și familie în școala terapeutică sistemică de Cuplu și Familie din cadrul APFC, care are ca model psihoterapia sistemică a Școlii Olandeze de Terapie Sistemică (N.V.R.G.), model agreat de E.F.T.A. (European Family Therapy Association) . 
In perioada ianuarie – martie 2013 – curs de specializare de formare formator autorizat și acreditat de CNFPA, inițiat de Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza”, Iași, în colaborare cu Universitatea de Vest, Timișoara și Universitatea ”Babeș- Bolyai”, Cluj-Napoca. 
Din ianuarie 2014 sunt si președintele Asociației CCDPU-Bendis (Centrul de consiliere și dezvoltare a potențialului uman-Bendis) 
Martie 2014 - prezent colaborator revista Psychologies România; 
Din septembrie 2014 si pana in prezent sunt organizator principal la Fereastră către știință, festivalul de știinta. 
Detin atestatul de liberă practică acordat de Colegiul Psihologilor din România pentru Psihoterapie sistemică de Cuplu și Familie,
iar in prezent imi desfasor activitatea in cabinetul individual de Psihologie, acreditat de Colegiul Psihologilor din România. De asemenea, coordonez un optional de arta si creativitate pentru copiii de la o gradinita particulara din Iasi. Consider ca o minte deschisa se cultiva de la cele mai mici varste, iar arta ne ajuta sa vedem lumea altfel si sa dam putin din universul nostru interior. Imi place foarte mult sa calatoresc si sa vad culturi noi si-mi place sa cunosc si sa explorez cat mai mult din cultura si lumea pe care o vizitez, deoarece sunt fascinata de diversitatea culturala. De asemenea, imbin in timpul liber calatoriile cu sportul si lectura, precum si iesirile in natura. 

Acum ca v-am spus putin din povestea mea va astept sa ne cunoastem si sa cream noi povesti impreuna.

Daniela Mitrofan-Cabinet individual de psihologie

IASI

Iasi

Adresa: Aleea Decebal, nr. 11

Tel: 0740907690

E-mail:

L
16:00-20:00
V
9:00-20:00
M
16:00-20:00
S
9:00-20:00
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!