Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Psyho Med

Psyho Med
Suflet frumos in corp sanatos

Prezentare Psyho Med

Vezi toata descrierea

Felicitari pentru decizia de a aduce o schimbare in viata dumneavoastra prin serviciile puse la dispozitia dumneavoastra de catre Psyho Med.
Fie ca suferiti de depresie, anxietate, atacuri de panica, sau alte   tulburari emotionale, procesul psihoterapeutic poate aduce modalitati practice de   a readuce echilibrul in viata dumneavoastra.

Apelarea la serviciile unui psihoterapeut sau psiholog nu reprezinta un semn de  slabiciune (asa cum au tendinta unele persoane sa considere), ci dimpotriva, arata  un semn de maturitate, de constientizare ca lucrurile nu merg asa cum am dori si  este foarte “sanatos” sa cerem suport.

Din experienta, multi dintre cei care au apelat la serviciile de specialitate au inregistrat succese, marturisind ca se felicita pentru ideea de a-si acorda putin timp pentru ei insisi.

woman by the psychologistCompetenta de psihoterapeut imi da dreptul de a lucra cu copii, adolescenti, adulti – individual, cupluri si familii. In procesul psihoterapeutic folosesc elemente combinate din Psihoterapie scurta, orientata pe obiective si solutii, Psihoterapie cognitiv-comportamentala, Psihoterapie de familie, Psihodrama si Hipnoza.

Pentru succesul demersului, este foarte importanta dorinta de schimbare si lucrul in echipa, deci afinitatea dintre dumneavoastra si psihoterapeut.

Cabinetul de psihoterapie este un spatiu unde va puteti simti intelesi, sustinuti, indrumati, fara a fi judecati, etichetati. Acest cabinet de psihoterapie se afla in Iasi si oricand va puteti face o programare, chiar si aici pe site online.

Psihoterapia este un proces in urma caruia invatam sa nu mai repetam greselile trecutului si sa devenim activi in a ne alege directia in viata.

Unul dintre obiectivele psihoterapeutice este de a invata sa devenim independenti. Vom invata impreuna sa rezolvam problemele si, cel mai important, vom invata procesul de a le rezolva, in cazul in care viata ne va pune iarasi fata in fata cu o tema similara.

Psyho Med

IASI

Iasi

Adresa: Str. Bloc Peneș Curcanul, Strada Sfântul Lazăr 4, Iași 700044 (Vis-a-vis de Energym)

Tel: 0740554038

E-mail:

Web: www.psyho-med.ro

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
9:00-12:00
M
9:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!