Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CLINICA PENTRU BOLI CU TRANSMITERE SEXUALA

CLINICA PENTRU BOLI CU TRANSMITERE SEXUALA
NU NE PUTEM BAZA PE PRINCIPIUL -

Prezentare CLINICA PENTRU BOLI CU TRANSMITERE SEXUALA

Vezi toata descrierea

Clinica UROLOGICA TIM Timisoara tel 0723246199 a reusit sa dezvolte un sistem medical modern in specialitatea UROLOGIE, ANDROLOGIE,SEXOLOGIE,BOLI CU TRANSMITERE SEXUALA ce vine in intampinarea nevoilor pacientului.

Investitiile in aparatura medicala moderna si performanta, largirea constanta a ariei de acoperire a serviciilor medicale, sunt destinate sa satisfaca din toate punctele de vedere pacientii care apeleaza la serviciile medicale oferite de noi. Cooptarea unei echipe de medici competenti si recunoscuti, cat si prezenta unui personal auxiliar bine pregatit sunt menite sa consolideaza locul ocupat de UROLOGICA TIM pe piata de profil din Romania.

Atunci cand este vorba despre sanatate, fie ca avem nevoie doar de un sfat sau avem nevoie de un serviciu medical performant, un medic sau o clinica medicala, cu totii ne dorim ceea ce este cel mai bun. Plecand de la aceste ganduri a fost conceputa clinica UROLOGICA -TIM TIMISOARA TEL 0256/488466. / 0723246199 A fost gandita pentru ceea ce ne-am fi dorit noi sa gasim intr-o institutie medicala de elita, iar drumul pina la noi este simplu.

Nu ne putem baza pe principiul "Mie nu o sa mi se intample asa" cand vine vorba despre bolile cu transmitere sexuala.

Sfatul medicilor din intreaga lume este urmatorul: nu neglija nici un simptom banal din sfera organelor sexuale. Un control la medicul specialist iti poate salva sanatatea si uneori chiar viata. Chiar daca nu apar simptome suparatoare, unele virusuri pot fi prezente in organism, de aceea, examenele medicale sunt obligatorii.

CLINICA PENTRU BOLI CU TRANSMITERE SEXUALA

TIMIS

Timisoara

Adresa: INTRAREA ANA LUGOJANA - IN SPATELE MAGAZIN PENY MARKET DIN ZONA GIROCULUI

Tel: 0723246199

E-mail:

Web: urologietimisoara.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
Inchis
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!