Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

GYNATAL -CENTRU DE REPRODUCERE UMANĂ ASISTATĂ

GYNATAL -CENTRU DE REPRODUCERE UMANĂ ASISTATĂ
Excelența în Reproducere Umană Asistată

Prezentare GYNATAL -CENTRU DE REPRODUCERE UMANĂ ASISTATĂ

Vezi toata descrierea

Despre Noi

Prima sarcină obţinută prin FIV în România

Deşi aparent un centru tânăr, Centrul de Reproducere Umană Asistată GYNATAL, continuă tradiţia primului centru românesc de Reproducere Umană Asistată, înfiinţat în Timişoara în anul 1995 sub conducerea Prof. Dr. Munteanu şi Prof. Dr. Checiu, ducând astfel mai departe istoria, emoţia şi satisfacţia primei sarcini obţinute prin FIV în ţara noastră.

Echipa medicală este formată din specialişti recunoscuţi atât în ţară cât şi în străinătate, având o experienţă acumulată în ani de muncă şi studiu dedicaţi dezvoltării profesionale.

Astfel, profesionalismul echipei medicale, reflectat în rezultatele obţinute, nivelul ridicat al serviciilor medicale oferite, dezvoltarea continuă, tehnologiile şi procedurile de ultimă oră, au dus la o adresabilitate tot mai mare în fiecare an.

 De ce Gynatal?

Parametrii de eficacitate ai Centrului nostru de fertilitate sunt printre cei mai ridicați din ţară, astfel, şansele dumneavoastră, statistice, de a obține o sarcină sunt mai mari decât media.

Protocoalele noastre profesionale, realizate pe baza celor internaţionale sunt rapide şi eficace. Examinarea cuplului cu infertilitate va stabili în scurt timp, motivul acesteia.

Tratamentele efectuate la clinica noastră sunt realizate în mod exclusiv pe baza rezultatelor examinărilor individuale, concrete. Evităm efectuarea inutilă a unor analize, a intervenţiilor care suprasolicită fără rost organismul. Fiecare pacient este tratat conform unui plan individualizat.

Personalul centrului de reproducere umană asistată GYNATAL are la activ multiple reuşite, realizate pe parcursul a peste 15 ani. Colectivul este unul sudat, format din medici, embriologi şi asistente care se bucură de încrederea pacienţilor.

Examinările şi tratamentele le efectuăm, în fiecare caz, într-o modalitate blândă şi cu mare discreţie, completându-le cu servicii pentru ridicarea nivelului de confort.

Conştiinţa că prin tratamentele noastre am oferit fericire sutelor de familii – ne asigură în fiecare nouă zi energia necesară pentru continuarea activităţii noastre ferme de combatere a infertilităţii.

În cazul în care şi la dumneavoastră există suspiciunea de infertilitate contactați-ne pentru o examinare.

GYNATAL -CENTRU DE REPRODUCERE UMANĂ ASISTATĂ

TIMIS

Timisoara

Adresa: Str. Protopop G. Dragomir nr. 1

Tel: 0256240250

Fax: +40256240250

E-mail:

Web: www.fertilizare-timisoara.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
9:00-12:00
M
8:00-20:00
D
0:00-0:00
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!