Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

IntroMed

IntroMed

Prezentare IntroMed

Vezi toata descrierea

IntroMed este o clinica medicala privata care a luat fiinta in anul 2006, din dorinta de a oferi o alternativa valoroasa la serviciile medicale deja existente pe piata romaneasca. Amplasata in zona centrala a capitalei, dispunand de un spatiu modern amenajat, avand la dispozitie aparatura si dotari integral noi si de ultima generatie, clinica ofera pacientilor servicii medicale la cele mai inalte standarde si intr-o atmosfera de confort si incredere.

Clinica IntroMed promoveaza o atitudine profund orientata catre pacient, venind in intampinarea acestuia cu o echipa de medici excelent pregatiti profesional, care garanteaza prin competenta si experienta calitatea actului medical si a serviciilor oferite. Va asteptam la IntroMed cu o echipa de profesionisti, aparatura moderna si foarte performanta si o atmosfera placuta.

In dorinta de a fi alaturi de pacienti, Clinica IntroMed a implementat sistemul de carduri pre-platite cu reduceri foarte avantajoase. Variantele de carduri oferite sunt in valoare de: * 100 RON (-10% reducere) * 300 RON (-20% reducere) Cardurile pot fi achizitionate de la receptia clinicii. Acestea au valabilitate nelimitata si pot fi transmise oricarei alte persoane, aceasta putand beneficia de toate facilitatile cardului.

IntroMed

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bd. Ferdinand I, nr. 31 (Foisorul de Foc)

Tel: 0212525558

E-mail:

Web: www.intromed.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!