Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Medical Promed System

Centrul Medical Promed System

Prezentare Centrul Medical Promed System

Vezi toata descrierea

In 1977 s-a vorbit prima data despre conceptul Materno-Fetala, cand a luat nastere in America Societatea de Medicina Materno-Fetala. Organizatia era alcatuita din medici obstetricieni si ginecologi, cu o pregatire suplimentara de 2 sau 3 ani in acest domeniu. Ulterior, acest concept a fost dezvoltat si a capatat o importanta crescuta in tarile cu medicina dezvoltata.

In Romania, in acest moment, reteaua medicala care se ocupa de preventia cancerului de col uterin si de san, de preventia si tratamentul tulburariilor legate de menopauza, precum si de depistarea precoce a malformatiilor congenitale este insuficienta, relativ neomogen distribuita si cu accesibilitate limitata.

Din acest motiv, in fiecare an creste numarul cuplurilor sterile si infertile, numarul de boli cu transmitere sexuala, numarul de neoplasme de col uterin si mamare depistate in stadii terminale.

Acestea sunt motivele implementarii conceptului de medicina Materno-Fetala, medicina preventiva si screening genito-mamar intr-o retea de clinici private din Romania.

In acest context dorim sa incercam sa imbunatatim situatia actuala, sa elaboram un sistem de asistenta medicala pentru femei, motiv pentru care:

  • Incercam sa folosim protocoale clinico-terapeutice pentru toate afectiunile care afecteaza viata unei FEMEI
  • Incercam sa promovam medicina preventiva, sa asiguram un standard modern de depistare si tratament al acestor afectiuni
  • Incercam sa fim alaturi de Dumneavoastra

Centrul Medical Promed System

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Stockholm nr. 5, sector 1, Bucuresti

Tel: 0212309087

Fax: 0 212 309 063

E-mail:

Web: www.clinica-promed.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!