Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Medicala Rodenta

Clinica Medicala Rodenta

Prezentare Clinica Medicala Rodenta

Vezi toata descrierea

Rodenta SRL va ofera tratamente stomatologice complexe din toata sfera stomatologica ambulatorie dar si arta. Pentru a intelege mai bine cum se impleteste la noi utilul cu frumosul, directorul cabinetului va invita la noul sau sediu ultracentral, dotat cu:
* trei cabinete stomatologice
* un cabinet de radiologie dentara
* doua sali de asteptare, acestea din urma decorate artistic cu lucrari de arta deosebita
* sala de operatii
* camera post-operatorie
* camera sterilizare
* aparatura radiologica completa
Cabinetul dentar se distinge inca din momentul in care ii treci pragul printr-o ambianta calda si eleganta. Cabinetul functioneaza intr-un imobil din central Bucurestiului si a fost amenajat artistic dupa modelul unei mici galerii de arta, astfel incat locatia gazduieste periodic vernisaje de pictura, grafica, acuarela si chiar grafica de carte si suntem convinsi ca acesta poate reprezenta un punct de atractie artistica pentru oamenii de publicitate.
Activitatea cabinetelor este sustinuta de o echipa formata din medici stomatologi specializati in protetica, endodontie, parodontologie, cosmetica dentara, asistata de un personal medical cu o calificare excelenta. Avem medici cu experienta vasta in domeniu, cadre universitare, precum si medici tineri foarte bine pregatiti.

Cabinetele sunt dotate cu aparatura ultramoderna, pentru realizarea celor mai performante lucrari din portelan, material compozit sau aliaje superioare. Gama de servicii stomatologice cuprinde tratamente ortodontice, parodontologice, chirurgie buco maxilo-faciala, implantologie, rezectii apicale, tratamente pentru prevenirea si tratarea afectiunilor cavitatii bucale (detartraj cu ultrasunete), precum si cosmetica stomatologica (albire de dinti) dupa cele mai moderne metode si proceduri stomatologice. Cabinetul ofera servicii stomatologice si aparate ortodontice pentru copii.

Asistenta stomatologica se poate asigura prin sistemul de abonament lunar sau anual* abonamentul incluzand terapia si profilaxia cavitatii bucale. Pentru lucrari de protetica dentara, abonatii beneficiaza de reduceri ale tarifelor.

Clinica Medicala Rodenta

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Piata Pache Protopopescu nr.15, et.1, interfon 08

Tel: 0213111188

E-mail:

Web: www.clinicarodenta.ro

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
9:00-14:00
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!