Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Stomatologica Younis Dent

Clinica Stomatologica Younis Dent
Clinica stomatologica pentru intreaga familie

Prezentare Clinica Stomatologica Younis Dent

Vezi toata descrierea

Cine suntem

Younis Dent a luat fiinta din dorinta noastra de a oferi un serviciu de calitate, la cele mai inalte standarde, care sa fie accesibil tuturor si sa schimbe perceptia generala asupra vizitelor la stomatolog. De aceea am ales echipa de medici dintre cei mai buni si dedicati profesionisti in chirurgie, implantologie, ortodontie, pediatrie, protetica si endodontie. Cu totii impartasim aceeasi pasiune pentru stomatologie si pentru oameni.

Consideram ca ne-am atins scopul atunci cand cei care ne trec pragul pleaca multumiti, cu zambetul pe buze, gata sa revina oricand cu drag. Si asta se intampla de fiecare data pentru ca suntem atenti la nevoile fiecaruia si raspundem cu mare placere oricaror intrebari sau cerinte.

Ce aducem diferit 

O noua perceptie asupra relatiei cu pacientul si a modului de livrare a lucrarilor de calitate

  1. Lucram impreuna cu pacientul – il implicam in toate fazele lucrarii si ii prezentam toate optiunile, astfel incat sa aiba o viziune completa asupra tratamentului si sa putem decide impreuna solutia cea mai potrivita pentru fiecare.
  2. Construim o relatie personala de durata – fiecare pacient este contactat periodic pentru a continua lucrarile sau pentru vizita de intretinere.
  3. Educam pacientul – ne rezervam timp pentru a explica, in clinica, procedurile pe care urmeaza sa le facem si tratamentul necesar, precum si importanta igienei orale si a sanatatii dentare. In plus, trimitem un newsletter lunar de informare pacientilor interesati.
  4. Aplicam tehnici minim invazive – urmarim in primul rand restaurarea dintilor si folosim tehnici si materiale de ultima generatie. Punem accent pe confortul pacientului in timpul tratamentului si pe diminuarea disconfortului post-operator.
  5. Folosim aparatura performanta – colaboram cu cei mai importanti producatori de aparatura stomatologica din SUA, Japonia si Israel

Daca esti curios si vrei sa afli mai multe informatii, ne poti gasi online, telefonic sau daca esti in zona, vino sa ne cunoastem si noi iti facem cadou o consultatie.

Clinica Stomatologica Younis Dent

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Strada Nicolae G. Caramfil Nr. 36-38, Sc. A, Interfon 01

Tel: 0723530170

E-mail:

Web: http://younisdent.ro/

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
Inchis
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!