Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Ortodent

Ortodent
Creating amazing smiles

Prezentare Ortodent

Vezi toata descrierea

Ortodent este prima clinică specializată în ortodonție din România, înființată de către dr. Emilia Milicin, în anul 2005. Încă de la început ne-am propus să aducem servicii și metode performante de tratamente în ortodonție, la cele mai înalte standarde mondiale. Iar la ora actuală,

Ortodent este cea mai mare clinică de ortodonție din țara, cu 7 scaune de lucru, metode de tratament moderne, performante și personalizate, experiența echipei fiind certificată de tratamentele ortodontice finalizate cu rezultate excepționale. În clinica noastră, tratamentele sunt personalizate, în funcție de nevoile fiecărui pacient. De asemenea, suntem singura clinică din România care oferă prețul pentru întregul plan de tratament, încă de la începutul acestuia.

În anul 2013, am fost prima clinică care o introdus sistemul SureSmile în România, o tehnologie digitală revoluționară care ne ajută să îți oferim cel mai precis și personalizat tratament, într-un timp redus cu 25-30% față de cele clasice. Datorită simulărilor tridimensionale, tu ai posibilitatea să vezi încă de la început cum vor arăta dinții tăi la finalul tratamentului. În acest moment, peste 99% dintre pacienții noștri urmează un tratament de îndreptare a dinților cu SureSmile, știind exact cum va arăta zâmbetul lor în curând. Pe noi ne preocupă atât partea estetică, cât și cea funcțională, deoarece un zâmbet perfect nu înseamnă numai să ai dinți drepți, ci să ai și o mușcătură corectă.

 

Ortodent

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Petofi Sandor nr. 4 Sector 1

Tel: 0212309393

E-mail:

Web: www.ortodent.ro

L
9:30-16:30
V
9:30-14:00
M
12:00-19:00
S
Inchis
M
9:30-19:00
D
Inchis
J
12:00-16:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!