Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul de Acupunctura Bucuresti QI

Centrul de Acupunctura Bucuresti QI
Pacientul si medicul sunt parteneri in procesul de vindecare!

Prezentare Centrul de Acupunctura Bucuresti QI

Vezi toata descrierea

Centrul de Medicina Integrativa QI este cunoscut pentru unul din cele mai bune cabinete de acupunctura din Bucuresti.
Echipa de medici specialisti ai cabinetului de Acupunctura Bucuresti QI te vor ajuta sa gasesti cea mai buna solutie de tratament pentru tine. 


 Acupunctura este o metoda terapeutica experimentata in decursul a mii de ani de practica pe un numar foarte mare de pacienti cu rezultate eficiente in prevenirea, tratarea si vindecarea bolilor.  

Acupunctura nu trebuie  privita ca o terapie antagonica celorlalte practici medicale curente. Ea trebuie aplicata la momentul oportun, in cazurile pentru care ar constitui tratamentul de electie. Se asociaza excelent in contextul mijloacelor medicinei fizice si nu exclude nici asocierea medicamentoasa, cu exceptia unor substante cu actiune asupra sistemului nervos. 

Actiunea se petrece asupra unui punct cutanat activ se poate actiona in mai multe moduri: prin intepare, masaj, incalzire, stimulare electrica, etc. Deci se poate pactica acupnctura cu ace, prsopunctura, moxe, infrarosu, electroacupuctura si laseracupunctura.

In cadrul cabinetul nostru de Acupunctura Bucuresti va oferim serviciile celor mai buni specialisti in domeniu:

Coordonator Cabinet de Acupunctura Bucuresti QI:
Dr. Corneliu Moldovan, Director al Institutului National de Medicina Complementar - Alternativa si  Lector Senior Acupunctura si Terapie Laser de Putere Mica

Dr. Gheorghe Emilia-Fibia: doctor specialist de Medicina Generala, acupunctura si terapii holistice
    
De ce ACUPUNCTURA ?

As putea sa incep pledoaria, si chiar asa fac, cu trimitere la aura magica, misterioasa, ezoterica a culturii Extremului Orient, prin care a razbatut pana la noi milenara istorie a medicinii traditionale chineze, istorie autentica, a carei valoare in slujba vietii e demonstrata prin insasi vechimea ei.
O lume complexa, profunda, in care toate aspectele vietii sunt fin impletite cu legile spirituale intr-un TOT unic Universal, asa cum incepe sa fie intrezarit si confirmat, in zilele noastre, de catre fizica cuantica.
Totusi, voi lasa deoparte poezia, pentru a pune sub reflectorul atentiei dvs, urmatoarele trei aspecte practice avantajoase care fac din acupunctura o alegere inteleapta:

1. Este o tehnica corporala manuala
Asa cum stim din viata de toate zilele, imbratisarea ne linisteste, atingerea pe umar sau pe brat de incurajeaza, strangerea de mana ne apropie, toate acestea ne ridica confortul emotional.
Intr-un climat de specialitate, de siguranta, tehnicile corporale de tratament (masajul terapeutic, terapia Cranio-Sacrala, Bowen, EET, etc) pe langa confortul emotional, aduc desigur si alte efecte specifice, pentru ca acceseaza structura noastra bio-energetica.
In mod particular, acupunctura declanseaza procesul de armonizare a structurilor noastre energetice complexe (meridiane si loji, fluide organice, organe interne), cu efecte benefice pentru foarte multe simptome fizice-organice, functionale si emotionale, pentru ca actioneaza fin, dar dirijat prin ac, pe punctele de comanda ale fiziologiei corporale.

2. Este o tehnica neinvaziva
Acupunctura nu repara o functie, un organ in detrimentul altor parti, pentru ca abordeaza fiinta in mod holistic (ca pe un tot unitar). Nu incarca toxic organismul si nu are efecte secundare nedorite. Reactiile si rezultatele terapeutice sunt individualizate, dar sunt rare cazurile in care nu se castiga nimic.

3. Este o procedura necostisitoare
Ea cere ceva timp si deschidere pentru acest fel de medicina, iar aici intram in zona subtila de atentie si responsabilitate fata de propria sanatate asumata.
Adaug, in incheiere, ca mai exista un aspect subapreciat, dar fabulos al acupuncturii. Poate actiona preventiv, pentru conservarea starii de sanatate si evitarea dereglarilor.

Cine a constientizat deja ca stilul de viata participa activ la o bunastare fizico-psiho-emotionala, are acum un nou instrument de mentinere si preventie, in ACUPUNCTURA.

Indicatii pentru tratamente cu acupunctura:

  • Boli infectioase (raceli si gripe, bronsite, hepatite)
  • Boli interne (hipoglicemii, astm bronsic, bronsita acuta, amigdalita acuta, hiperaciditate, gastrite acute si cronice, hipertensiune arteriala, ulcer duodenal, colite acute si cronice, indigestie, hemoroizi, dizenterie bacilara, diaree, constipatie, diabet)
  • Boli neurologice si afectiuni musculo-scheletale (artrita, nevralgie, sciatica, umar înghetat, cotul tenismenului, lombalgii, bursite, tendinite, torticolis, paralizii cerebrale infantile, migrena, nevralgia de trigemen, sechele post-AVC, paralizie cerebrala, neuropatii periferice, paralizii faciale periferice, sindromul Meniere, sechele post-poliomielitice sub 6 luni vechime)
  • Afectiuni ORL (hipoacuzia de perceptie, acufene, dureri de urechi, slabirea vederii, ameteli, sinuzite acute si cronice, gât inflamat, rinita, guturai)
  • Boli dermatologice (eczeme, acnee, herpes)
  • Afectiuni stomatologice (gingivite, nevralgii dentare)
  • Afectiuni ale aparatului renal si reproducator (impotenta, infertilitate, sindrom pre-menstrual, boala inflamatorie pelvina, vaginita, dismenoree, enurezisul nocturn, rau matinal, globul vezical)
  • Afectiuni mental-emotionale (anxietate, despresie, stres, insomnie).

In clinica noastra vei afla ce trebuie sa faci pentru a-ti pastra sanatatea si cum poti preveni anumite afectiuni.

 

Centrul de Acupunctura Bucuresti QI

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bulevardul Pache Protopopescu 119, București

Tel: 0731322470

E-mail:

Web: http://www.acupuncturabucuresti.ro

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
Inchis
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!