Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet Medical Acu Clinique

Cabinet Medical Acu Clinique

Prezentare Cabinet Medical Acu Clinique

Vezi toata descrierea

Acu-Clinique este o clinica moderna, bazata pe terapii naturiste. Tratamentele noastre ajuta la revigorarea organismului si relaxare, stimuleaza circulatia, ard caloriile si remodeleaza corpul producand scaderea in greutate.

Tratamentele naturiste reduc nivelul stresului, ajuta la detoxifierea si curatirea corpului si formarea unui nou stil de viata, echilibrare functionala si psihologica a organismului.

Folosirea tehnicilor si metodelor complementare de tratament nu exclud si nu inlocuiesc diagnosticul, tratamentul sau procedurile medicale.

Va invitam sa vizitati pagina noastra, sperand totodata sa gasiti ceea ce va intereseaza precum si alte informatii folositoare. Nu ezitati sa ne contactati prin email, telefonic sau chiar la sediul nostru. Asteptam sugestiile si parerile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile.

In ceea ce priveste acupunctura au urmat noi cursuri de specializare: auriculoterapie, scalpacupunctura, pulsologie, psihoacupunctura. Marea provocare este tot mai aproape – studii de specialitate in China.

In paralel cu medicina traditionala chineza a descoperit si ayurveda – medicina traditionala indiana, tot o medicina holistica, in care omul este privit si tratat ca un tot unitar.

In clinica se mai foloseste si masajul traditional, dar si reflexoterapia – un tip special de masaj care imbina masajul cu medicina traditionala extrem orientala. Alaturi de doamna doctor, in clinica exista personal specializat in masaj si reflexoterapie, terapeuti bine pregatiti si cu o experienta bogata in domeniile respective.

Acu-Clinique va ofera: acupunctura , reflexoterapie , masaj terapeutic , api-fitoterapie , aromaterapie , mezoterapie , homeopatie

Cabinet Medical Acu Clinique

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: B-dul Unirii, nr. 76, bl.J3A, sc.1, et.3, ap.11

Tel: 0724279573

E-mail:

Web: www.acu-clinique.ro

L
12:00-20:00
V
12:00-20:00
M
12:00-20:00
S
Inchis
M
12:00-20:00
D
Inchis
J
12:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!