Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica de Terapie MQ Loving Life

Clinica de Terapie MQ Loving Life

Prezentare Clinica de Terapie MQ Loving Life

Vezi toata descrierea

Clinica de Terapie MQ “Loving Life” este infiintata de dr. Luiza-Amelia Nogali, ca urmare a experientei acumulate prin participarea la cursurile de Medical Qigong de la Swedish Institute din New York, sustinute de Sifu Sat Chuen Hon, precum si la lectiile lui particulare. Sifu Sat Chuen Hon reprezinta cea de a 21-a generatie de transmitere a traditiei taoiste LONGMEN (Poarta Dragonului), desprinsa din Scoala Realitatii Complete – cea mai mare grupare spirituala din China premoderna.

Terapia MQ (prin Medical Qigong) poate fi considerata acupunctura fara ace, pentru ca actioneaza asupra sistemului de meridiane energetice prin exercitii pe care pacientul invata sa le execute singur, precum si prin actiunea doctorului asupra pacientului, prin propriul camp energetic dintre palme, prin drenaj al energiilor nocive si emisie energetica diferentiata in functie de pozitia degetelor, care devin astfel instrumente de lucru.

In cadrul Clinicii “Loving Life”, Terapia MQ si acupunctura sunt folosite ca o continuare si imbogatire a medicinei alopate, astfel incat beneficiile acestor terapii naturale, complet lipsite de reactii adverse, vin sa completeze avantajele medicinei moderne. Efectele obtinute sunt complexe, de la imbunatatirea raspunsului la stres, la reglarea activitatii sistemului nervos si endocrin, normalizarea functiilor organelor interne si cresterea imunitatii. 

Clinica de Terapie MQ Loving Life

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Adrian Nr. 16 Sector 5

Tel: 0723654931

E-mail:

Web: www.medicalqigong.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
0:00-0:00
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!