Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet Recuperare Dr.Bujoreanu Geanina

Cabinet Recuperare  Dr.Bujoreanu Geanina
Cu noi regasiti Echilibrul si Armonia

Prezentare Cabinet Recuperare Dr.Bujoreanu Geanina

Vezi toata descrierea

Dr.Bujoreanu Iulian Medic Specialist Neurolog si

Dr.Bujoreanu Geanina Medic Specialist Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie,

Suntem o echipa tanara, dar nu fara experienta, ce ne propunem o abordare individualizata a pacientului, in functie de necesitatile si particularitatile fiecaruia. Am creat acest centru medical din dorinta de a extinde si intregi actul medical clasic cu cresterea calitatii si tinutei acestuia (ceea ce in regim de ambulator spitalicesc este practic imposibil din lipsa cronica de timp).

Venim in sprijinul pacientului cu solutii terapeutice atat alopate cat si naturopate si suntem intr-o continua documentare si cautare a unor solutii eficiente si accesibile pentru pacientii nostri. Nu in ultimul rand acest demers se vrea a fi unul preventiv si educativ pe principiul “educate, more than medicate” (educa, mai mult decat trateaza), cu elaborare de recomandari clare individualizate de stil de viata, nutritie s.a. elemente indispensabile in formula complexa a bunastarii fiintei umane.

Profilul pacientului caruia i se adreseaza serviciile noastre este acel al unei persoane mature din punct de vedere al intelegerii valorii sanatatii, capabila de schimbari (uneori radicale) a stilului de viata pentru redobandirea si pastrarea bunastarii fizice si psihice. Asadar, pacientul devine un element activ in procesul de vindecare, compliant la tratamentul si recomandarile medicale, responsabil pentru propriile decizii si actiuni.

Boala trebuie privita ca o a doua sansa necesara revenirii pe o traiectorie a normalitatii. Nu pretindem ca vindecam boli incurabile, dar avem deschiderea, intelegerea, curajul si experienta de a imbina eficient actul medical clasic cu metode terapeutice adjuvante, totul in spijinul eficientei terapeutice si depasirii momentului critic.

In antichitate medicii chinezi erau platiti pentru a mentine starea de sanatate a pacientilor, in cazul inbolnavirii acestora ei isi pierdeau locul de munca, astfel preventia era un lucru activ nu o simpla expectativa a inevitabilului. Din punct de vedere material si nu numai este mult mai costisitor a trata decat a preveni, prin urmare promovam Medicina Sanatatii in acord cu nevoile Omului Mileniului III.

Cabinet Recuperare Dr.Bujoreanu Geanina

ARGES

Pitesti

Adresa: Bld.I.C.Bratianu bl A2 Parter, Policlinica Nr.2 (fosta 1Mai)

Tel: 0726584474

E-mail:

Web: recuperarepitesti.ro

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
0:00-0:00
M
9:00-19:00
D
0:00-0:00
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!