Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

IRI&CO

IRI&CO

Prezentare IRI&CO

Vezi toata descrierea

Fiziokinetoterapia face parte din medicina fizica - specialitate terapeutica, care utilizeaza ca metode: miscarea, caldura, curentul electric, masajul, climatul.

Cabinetul nostru, isi desfasoara activitatea in domeniul fiziokinetoterapiei, care ocupa un loc principal in cadrul metodologiei bine precizata de recuperare functionala prin metode fizicale si are ca obiectiv principal recuperarea fizica si imbunatatirea calitatii vietii pacientilor suferinzi de afectiuni locomotorii.

Studiile impreuna cu experienta in domeniul fiziokinetoterapiei ne recomanda, in alcatuirea programelor kinetice (de recuperare), a tuturor afectiunilor de tip: ortopedic, reumatic, neurologic, (accident vascular cerebral, artrite, artroze, osteoporoza, lombosacralgii, hernii de disc, scolioza, cifoza, lordoza, spondiloza cervicala, fracturi, luxatii, entorse poliartrita reumatoida, reumatismul cronic, torticolis etc.).

Cabinetul de recuperare IRI&CO acorda atentie pacientiilor indiferent de categoria de varsta, de la sugari sanatosi (masaj pentru bebelusi), sau cu diferite afectiuni, copii si adolescenti (platfus, sindrom Down, luxatia congenitala de sold, deficiente de coloana etc.), viitoarelor mamici (gimnastica medicala, masaj gravide) si continuand cu adultii sanatosi care vor mentinerea sau imbunatatirea starii fizice, pana la bolnavii care necesita tratament fiziokinetoterapeutic.

Personalul calificat al cabinetului IRI&CO alcatuieste programe kinetice( gimnastica medicala) in fuctie de varsta, greutate, si alte afectiuni asociate ale pacientilor nostri ( hipo-hipertensiune arteriala, operatii, etc).

O latura specifica a activitatii noastre o constitue terapia ocupationala, care urmareste nu doar reeducarea senzitivo-motorie si a tulburarilor asociate, in scopul obtinerii independentei pacientului, ci si folosirea functionala a posibilitatilor motorii ale acestuia in conditiile obiectiv reale ale pacientului.

Inbunatirea autonomiei pacientului incepe de la debutul bolii, fiind esentiala integrarea in activitatile vietii cotidiene, gestualitatea functionala fiind permanent antrenata in recuperare.

IRI&CO

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: str. Ion Maiorescu , nr. 11, bl. 50, sc. A, ap. 5, parter interfon 05

Tel: 0724271691

E-mail:

L
9:00-21:30
V
9:00-21:30
M
9:00-21:30
S
9:00-16:00
M
9:00-21:30
D
0:00-0:00
J
9:00-21:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!