Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet Psihologic - Andreea (Petrea) Serpegean

Cabinet Psihologic -  Andreea (Petrea) Serpegean
“Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce-ti doresti!”- Henry D. Thoreau

Prezentare Cabinet Psihologic - Andreea (Petrea) Serpegean

Vezi toata descrierea

Cabinet Psihologic  (Constanta) avizat de Colegiul Psihologilor din Romania - 1CT3508

Andreea (Petrea) Serpegean- Psihoterapeut cu drept de libera practica in Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana

Povestea mea…
Sunt ceea ce esti si tu, un calator in Universul Sinelui profund, purtand cu mine intrebari si raspunsuri, bucurii si tristeti, emotii, pasiuni si credinte.

Inca din perioada copilariei m-am surprins preocupata intens de trairile personale, incercand sa le deslusesc, oferindu-le sens. Mai apoi, acest interes s-a extins la nivelul relatiilor interpersonale, oamenii fascinandu-ma in complexitatea lor.

Am invatat ca prima persoana pe care o pot ajuta sunt eu… si chiar daca uneori am avut nevoie de un indrumator, am inteles ca munca, in procesul meu de transformare, este doar a mea. Insa, asa cum Richard Bach spunea, “daca tin foarte mult sa fac ceva, acel ceva nu se numeste munca”, efortul meu a capatat o alta forma… mi-am descoperit vocatia. De aici, totul a-nceput sa “curga”…

Practic psihoterapia din pasiune, cu interes, seriozitate si meticulozitate. Iubesc naturaletea, spontanul, cartile si frumosul, culorile si copiii.

Psihologia reprezinta prisma prin care observ frumusetea din fiecare om, ea provocandu-ma sa raman conectata la forma si fondul lumii in care traim.

Formare profesionala:
•Membru al Colegiului Psihologilor din Romania;
•Membru al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana;
•Membru al Platformei Nationale pentru Educatie (Proiect coordonat de Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil);
•Atestat de libera practica in psihoterapie;
•Atestat de libera practica in psihopedagogie speciala;
•Formare postuniversitara si dezvoltare in Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana;
•Dezvoltare personala in Psihoterapie Experientiala de grup;
•Masterat in Psihodiagnoza Complexa a Personalitatii;
•Licenta in Psihologie;
 

Participari la diverse simpozioane, congrese, seminarii, workshop-uri contribuind la formarea continua in plan profesional
 

 

Servicii oferite:


Consiliere psihologica si psihoterapie  in situatii precum: depresie, anxietate, dependente, complexe, stres, pierderi ale unor persoane dragi, boala, afectiuni psihosomatice, timiditate, dificultati de adaptare, dificultati de comunicare, probleme sexuale, conflicte interpersonale, oboseala cronica, probleme de cuplu, probleme adolescenti si copii.


Hipnoza Clinica si Tehnici de Relaxare - in tulburari diverse in fata carora abordarea logica ramane neputincioasa; prin hipnoza cautarea solutiilor devine mai flexibila, mai creativa.

Programarea se realizeaza telefonic la nr. 0766570157

 

Cabinet Psihologic - Andreea (Petrea) Serpegean

CONSTANTA

Constanta

Adresa: Constanta

Tel: 0766570157

E-mail:

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!