Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet individual de psihologie Silvia Munteanu

Cabinet individual de psihologie Silvia Munteanu

Prezentare Cabinet individual de psihologie Silvia Munteanu

Vezi toata descrierea

In dorinta noastra permanenta de a ne imbunatati viata avem tendinta crescuta de a ne focaliza atentia pe partea exterioara, pe ceea ce se vede, pe ceea ce e "palpabil" cu privire la noi si la viata pe care o ducem. In urma acestei tendinte si a rezultatelor ei descoperim de multe ori cu stupoare ca desi "exteriorul" arata destul de bine noi nu ne simtim deloc bine.

In momentul acela se produce declick-ul si o parte din noi intelege ca trebuie sa avem grija de noi, de ceea ce e in interiorul nostru, de trairile si gandurile noastre, si nu in ultimul rand de SUFLETUL nostru. Cand ajungem la aceasta concluzie observam ca suntem foarte stangaci si nepriceputi in aceasta directie, ca nu stim cum si in ce fel sa ne ajutam, sa ne imbunatatim viata interioara, ramanem blocati in aceleasi suferinte ani la rand , fara cale de iesire, aceleasi scenarii apar si reapar in viata noastra care ne fac sa ne simtim la fel de rau. Imaginea pe care o avem despre noi insine , acolo unde simtim ca avem puncte slabe si suntem foarte vulnerabili , ramane si ea neschimbata , desi constient ne dorim si facem tot posibilul sa ne simtim mai buni, mai inteligenti, mai frumosi, mai valorosi, mai demni de iubit.

Aici apare si conteaza enorm PSIHOTERAPIA. Ea ne ajuta sa intelegem de ce suferim, de unde vin suferintele noastre, ce se intampla cu ele, ce rost au ele in existenta noastra, ce impact au avut asupra psihicului nostru, asupra imaginii care o avem noi despre noi insine, si mai ales ne ajuta SA NE VINDECAM.

Psihicul nostru este exact ca si corpul nostru, are "rani" care cer sa fie vindecate, singura diferenta e ca ele nu cer asta direct , pentru ca spre deosebire de ranile fizice, cele ale psihicului sunt mai putin usor de inteles si de vazut, de multe ori ele stau ascunse bine in strafundul psihicului nostru.

Noi suntem un INTREG si functionam ca atare. Intregul asta e format din :SUFLET, MINTE SI CORP. Daca acestea "convietuiesc" in armonie totul este bine, dar daca nu , atunci apar problemele. Daca una dintre aceste 3 parti e afectata si celelalte 2 au de suferit in mod automat.

Deci e important pentru noi, pentru starea noastra de bine sa stim CINE suntem, sa stim ce am trait si ce impact a avut asupra noastra, sa ne DESCOPERIM .

Cabinet individual de psihologie Silvia Munteanu

CONSTANTA

Constanta

Adresa: Bd-ul Tomis

Tel: 0721580008

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
9:00-20:00
M
9:00-20:00
D
0:00-0:00
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!