Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet de homeopatie Dr. Silvia Nedelcu

Cabinet de homeopatie Dr. Silvia Nedelcu

Prezentare Cabinet de homeopatie Dr. Silvia Nedelcu

Vezi toata descrierea

Homeopatia - este o ramura a medicinei care abordeaza pacientul integral (medicina holistica); trateaza cauzele profunde ale bolilor prin stimularea capacitatii naturale de autovindecare a organismului.
Este un sistem medical stiintific bine fundamentat, recunoscut pe plan mondial si practicat oficial in Romania de catre medici cu pregatire postuniversitara de specialitate.

Individualizarea tratamentului este un principiu fundamental al homeopatiei. Cele mai frecvente intrebari pe care le primesc de la pacienti sunt de tipul “ tratati gastrita?” , “cu homeopatie se trateaza enurezisul?” , “dar prostata? ( adica “tratati ...diagnosticul alopat? “) Raspunsul este foarte simplu: Nu. Prin homeopatie se trateaza individul – un anume pacient cu toate suferintele sale, indiferent de modul in care au fost ele etichetate ca diagnostic. Nu exista retete universal valabile pentru o anume afectiune si nu sunt protocoale standardizate la fel ca in medicina alopata.

Remediile homeopate sunt obtinute in general din surse naturale, din plante, minerale sau produse animale (veninuri de insecte, serpi sau produse biologice patologice).

Unele remedii se obtin din medicamente sau substante care pot provoca efecte adverse puternice sau dependenta, cum ar fi antibioticele, cortizonul, somniferele, heroina etc., din produse alimentare (ciocolata, zahar s.a) sau din plastic. Alte surse sunt asa-numitele imponderabile : razele soarelui sau ale lunii, razele X, radiatiile emise de display-ul computerului sau tv.

Prin metodele specifice de preparare se extrage doar potentialul curativ, toxicitatea substantei de origine(in cazul veninurilor sau otravurilor) fiind inlaturata.

Cabinet de homeopatie Dr. Silvia Nedelcu

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Ramnicu Valcea, nr 29, bl 20 D, sc 1, ap 1, int 001

Tel: 0721386259

E-mail:

Web: www.homeopatie-medicina-alternativa.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!