Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Bioterapia Galati

Bioterapia Galati

Prezentare Bioterapia Galati

Vezi toata descrierea

Bioterapia este un cabinet medical privat care ofera urmatoarele servicii :

-Acupunctura, veche metoda terapeutica (in China se practica de peste 5000 de ani), este considerata ca o forma de medicina alternativa, fiind utilizata atat in scopuri preventive cat ºi in scopuri curative (cu ajutorul acupuncturii fiind, uneori, tratate afectiuni care nu au raspuns la tratamente conventionale, clasice).

- MOXA (moxibustia) este o tehnica anexa acupuncturii si se bazeaza pe posibilitatea stimularii punctelor de acupunctura prin caldura.

-TERAPIA REIKI METODA DE TRATAMENT REIKI
este o tehnica de echilibrare si purificare a energiilor corpului uman. Bazandu-se pe canalizarea prin mainile terapeutului a ENERGIEI UNIVERSALE, tehnica REIKI este de fapt un sistem de vindecare naturala, care aduce armonie, determina gandire pozitiva, deblocheaza canalele energetice, determina eliminarea cauzelor profunde care stau la baza tuturor bolilor. REIKI ajuta organismul sa se elibereze de stress, prin relaxare profunda, accelereaza vindecarea, ajutand la inlaturarea toxinelor. Prin tehnica REIKI omul este ajutat sa-si completeze cu ENERGIE UNIVERSALA eventualele deficite energetice si sa-si optimizeze astfel functionarea propriului orgamsm.

- MASAJUL REFLEX
este o metoda de tratament complet inofensiva, fara efecte secundare. Oricine se poate supune acestei terapii reflexe, de la copii de varste foarte mici, pana la persoane de varste inaintate.

-TERAPIA LASER
se efectueaza in cadrul cabinetului nostru cu aparatura moderna, de ultima generatie. Tratamentul cu LASER produce in tesaturi o serie de efecte directe ( bioenergetice, bioelectrice, biochimice)datorita carora se obtin efecte indirecte( stimularea microcirculatiei; stimularea troficitatii celulare).

- LASERPUNCTURA se aplica in special copiilor sau adultilor cu o teama exagerata de ace. Fiecare punct de acupunctura se stimuleaza cateva secunde. Durata unei sedinte complete variaza de la cateva minute la cateva zeci de minute in functie de numarul de puncte de iradiat.

-Fizioterapia poate fi aplicata cu succes intr-un numar foarte mare de afectiuni:reumatismale, posttraumatice, dermatologice, neurologice, neuropsihice, respiratorii, cardiovasculare, ginecologice.

Bioterapia Galati

GALATI

Galati

Adresa: Mazepa II, bl.M8, et.1, ap.25

Tel: 0236460188

Fax: 0 (236) 431249

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!