Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CENTRUL MEDICAL LAUNER

CENTRUL MEDICAL LAUNER
Averea ta e trupul tau. Fii sanatos, fii bogat! Launer te sustine!

Prezentare CENTRUL MEDICAL LAUNER

Vezi toata descrierea

Un centru medical care imbina filosofia medicala traditionala cu cele mai noi metode de investigare.

Centrul Medical LAUNER s-a nascut din convingerea ca viata este cel mai de pret dar pe care il avem si ca oamenii merita toata grija si atentia noastra.

Tocmai de aceea, din prima zi de existenta a Centrului, au fost asigurate toate conditiile necesare pentru a realiza aceasta: spatii adecvate, dotare la standarde europene cu aparatura medicala de inalta performanta, echipa medicala alcatuita din medici specialisti, confidentialitatea datelor personale ale pacientililor, posibilitatea de acordare a serviciilor medicale in tara prin centre medicale corespondente si de sine statatoare.

LAUNER MEDICAL CENTER ofera servicii de excelenta, atat in plan medical, cat si in plan uman. Serviciile noastre, la standarde comunitare, se adreseaza deopotriva persoanelor fizice si companiilor. Pentru amandoua tipurile de clienti, planul de actiune LAUNER MEDICAL urmareste:

- Actiuni curative si de tratament: analiza statusului medical al pacientului, stabilirea diagnosticului, stabilirerea manierei curative si a tratamentelor, urmarirea pacientului dupa indeplinirea obiectivelor medicale propuse;

- Actiuni profilactice: programe de adaptare a pacientilor la afectiuni cunoscute ca fiind determinate de factori de mediu, programe medicale de prevenire a diferitelor afectiuni cronice;

- Actiuni sociale: campanii de informare a pacientilor pe teme medicale cu impact in viata de zi cu zi (SIDA, TBC, hepatite, sifilis, psihoze), campanii de informare a angajatorilor despre conditiile la locul de munca si afectarea starii de sanate a angajatului.

CENTRUL MEDICAL LAUNER

GALATI

Galati

Adresa: Mazepa, Str. Alba Iulia 7, bl. L5, ap. 3A (în apropierea Bisericii Sf. Mina şi a Şcolii Gimnaziale nr. 12)

Tel: 0236323131

Fax: 0236 32 31 31

E-mail:

L
8:00-16:00
V
8:00-16:00
M
8:00-16:00
S
Inchis
M
8:00-16:00
D
Inchis
J
8:00-16:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!