Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Artes-Dent

Artes-Dent
...trecutul transpus in viitor....prin prezent...

Prezentare Artes-Dent

Vezi toata descrierea

Clinica Artes-Dent si-a orientat politica in domeniul calitatii, folosind principiile de baza ale stomatologiei, trecute prin "filtru istoriei" aplicandu-le in prezent prin metode de ultima generatie.

Arhitectura cladirii este inspirata din renasterea italiana, cu coloane corintiene. Ideea acestui design a luat nastere la Roma, unde fondatorul si-a petrecut luna de miere si a dorit sa aduca in clinica o parte din frumusetea Italiei. Forma cladirii este asemanatoare Coloseumului, avand insa un "luxury design" cu obiecte de bun gust si decoratiuni inedite, cu un stil elegant si indraznet, care ofera insa si functionalitate. Prin aceasta amenajare spatiul devine un loc inedit, unde contrastele cromatice sunt temperate de tonuri pastelate si culori neutre.

Cu un amplasament deosebit, in mijlocul naturii, Artes-Dent isi propune sa combine experienta stomatologiei internationale si tehnologia de ultima generatie pentru oferirea de servicii dentare de inalta calitate.

Artes-Dent se afla intr-un continuu proces de modernizare, urmand ca intr-un viitor apropiat, clinica sa dispuna si de o parcare subterana pentru pacienti, un sistem de obtinere a energiei din surse nepoluante: panouri solare, pompe de caldura subterane si nu in ultimul rand construirea unei sectii de somatologie veterinara.

Artes-Dent

DAMBOVITA

Razvad

Adresa: Sat Valea voievozilor, nr, 140A

Tel: 0728312129

Fax: -

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!