Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Aria Clinic

Aria Clinic

Prezentare Aria Clinic

Vezi toata descrierea

Aria Clinic și Recuperare este clinică medicală privată ce asigură servicii ambulatorii, de medicina muncii și recuperare medicală.

Aria Clinic furnizează soluţii complete în sistem ambulatoriu pentru servicii medicale de alergologie,cardiologie adulți,cardiologie pediatrică, chirurgie, dermato- venerologie, endocrinologie, ecografie, gastroenterologie, homeopatie, medicină internă, medicină generală, medicina muncii, medicină sportivă (CERS), neurologie adulți,neurologie pediatrică,  neurochirurgie, nutriție și dietetică, obstetrică- ginecologie,oftalmologie,ORL, ortopedie,  pediatrie, psihiatrie, psihologie, psihoterapie, reumatologie, reabilitare medicală, reabilitare pediatrică, stomatologie, urologie, siguranta transporturilor. Toate aceste servicii sunt susținute și de o aparatură de înaltă tehnologie, dintre care reamintim fibroscopul Olympus, Eco-Doppler-ul 3D, 4D Siemens. 

Aria Clinic deține una dintre cele mai moderne baze de recuperare și tratament, datorită dotărilor ultraperformante și de ultimă generație, unde procedurile clasice de fizioterapie se îmbină cu procedurile moderne de hidrokinetoterapie pentru tratarea unei largi patologii. Clinica se remarcă printr-o echipă de medici și terapeuți cu deosebită experiență în toate serviciile terapeutice oferite: electroterapie, magnetoterapie, laserterapie, shockwave, termoterapie, hidroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaj terapeutic, bazin cu apă sărată, haloterapie/salinoterapie, centru de excelență în reabilitare sportivă.

"Viitorul în recuperarea medicală” este în Aria Plus

Perioada: 25-26 octombrie 2019
LocațiaCentrul Aria Sibiu

Tema evenimentului: “Viitorul în recuperarea medicală”

Organizatori  Aria Plus
Contact: Aria Plus  - [email protected] www.aria.com.ro

Cel mai important eveniment medical al Centrului Aria în 2019, “Viitorul în recuperarea medicală”  este momentul  lansării  secției Aria Plus, cea mai modernă bază de recuperare medicală și sportivă din România, ce se remarcă prin complexitatea serviciilor de balneo-fizio-kineto-terapie, personal medical cu vastă experientă în domeniu și aparatură performantă.

Aria Plus are la bază Metoda Aria +, un concept inovativ de abordare a tratamentului de  recuperare și folosește tehhnici inovative de recuperare abordate cu succes de clinici medicale și cluburi sportive renumite în intreaga lume. 

Invitați speciali sunt Dr. Andrei Bogdan și Dr. Iulia Belc.

Dr. Andrei Bogdan, Medic primar ortopedie – traumatologie, are 13 ani experiență în domeniu ortopediei și este supraspecializat în traumatologie sportivă și terapii regenerative. Dr Andrei Bogdan este de asemenea coordonator al clinicii de recuperare medicală Centrokinetic București.

Dr. Iulia Belc   este medic primar reabilitare medicală şi medicină fizică  are o experiență îndelungată ca medic specialist la Sanatoriului Balnear de recuperare Techirghiol și Ana Aslan Health SPA.

Evenimentul este dedical exlusiv medicilor, locurile sunt limitate.

Rezervă-ți locul tău și descoperă Aria Plus - cea mai modernă secție de recuperare medicală și sportivă!

📞Detalii și informații la 0729 660 055

Aria Clinic

SIBIU

Sibiu

Adresa: Soseaua Alba Iulia, nr.100, Sibiu, langa Ambient.

Tel: 0269227772

E-mail:

Web: www.aria.com.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!