maraton forte pareri
Buna... Am nevoie de o parere va rog. Deci ma intalnesc cu o fata pot spune ca e frumoasa dar stiti cand sunt in pat cu ea am asa o pofta de ea si dupa putin preludiu imi piere tot chefu si nu mai sunt atras de ea si nu simt nici o placere nimic si nu mai pot face nimic sincer ma sperie chestia asta si imi fac impresia ca am eu o problema?... si asta mi se intampla doar cu ea.. cu alte fete care nu arata la fel de bine nu am astfel de probleme. Va multumesc!! [continuare]
Pilule pentru cresterea penisului
Va intreb daca asa ceva este posibil.M-am uitat pe net dar nu vad decat laude din partea celor din afara tarii.Aici ori nu au nevoie ai nostrii de ele, ori nu au cumparat.:)Este vreun medic care poate sa-si dea cu parerea aici pe site?Toti le lauda ca sunt numai din plante naturale.Dauneaza, isi fac efectul, ce se intampla cu ele? [continuare]
Inainte de a incepe un act sexual cu partenerul meu, facem un preludiu, care de obicei tine intre jumatate de h si 1 h.Destul de mult zic eu si suficient pentru a-l incita! Penisul lui ajunge in erectie, sta, mai ales ca practicam si sexul oral (chiar si asa se excita destul de greu), iar cand vine momentul de a-l introduce in vagin, nu dureaza nici 5 secunde si se inmoaie de tot, instantaneu. Se intampla deseori si chiar de apuca sa introduca penisul nu este decat intr-o semi erectie.De un al 2-lea numar nici nu se pune discutia...Un sfat de la un specialist ne-ar fi de mare ajutor.Multumesc! [continuare]
am 33 ani sunt casatorit de 9 ani .problema mea este ca am un penis de dimensiuni reduse,si parca nu ar fi de ajuns sufar si de ejaculare precoce. sotia mea nu este dispusa sa facem sex in fiacare noapte;imi spune ca o doare capul sau spatele etc.nu imi spune ca eu sunt cauza si mi-a spus odata ca ei nu-i place sa faca sex.mi-am pus deseori intrebarea daca ar avea pe altcineva, desi sunt sigur ca ma iubeste.imi doresc foarte mult sa-mi satisfac sotia pe plan sexual de aceea va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac pentru marirea penisului si impotriva ejacularii precoce. cand facem sex o facem cu pasiune unul fata de celalalt.un preludiu excelent ,inclusiv sex oral ,dar cand ajungem la actul sexual propriuzis nu rezist decat foarte putin. urmatoare incercare este mai buna si uneori chiar de durata.repetam asa de mai multe ori pe noapte in speranta ca exercitiile vor atenua problema ejacularii precoce.va rog un raspuns cat mai clar la problemele mele.va multumesc [continuare]
buna ziua. am 24 de ani...si am avut acum un an un accident vascular din cauza redbullului pt ca beam n cantitati industriale. m am refacut complet..dar pt ca nu am mai avut activitate sexuala timp de 1 an acum..cu prietena mea cand o fac n 2 min termin iar a 2 a oara cand mi se scoala cand mi se lasa. imi spuneti va rog ce e de facut? multumesc [continuare]
Sexul in exces poate rupe o casnicie
sotul meu vrea sa faca sex prea des...ce pot face pentru ca daca nu fac cand vrea el devine foarte nervos si iritat peste masura....???? [continuare]
Am 33 de ani, consum masiv de la 18, iar de câţiva ani am ajuns să fac pe mine la beţie. La început mai rar apoi tot mai des. Vă rog să nu vă râdeţi, nu este o glumă, nici măcar una proastă, ci o realitate cât se poate de jenantă, care m-a pus nu odată în ipostaze umilitoare. Nu fac pe mine la fiecare beţie, dar vă pot spune că mă tem atunci când beau la cineva unde urmează să dorm. Am păţit şi că am adormit în bar şi am făcut pe mine de faţă cu toată lumea, inclusiv fata pe care vroiam să o cuceresc. Ce anume să fac să opresc urinările la beţie? Care ar fi cauza?o afecţiune neurologică?sau ce anume? că nu tzoată lunmea are asemenea ,,performanţe" la beţie. vă rog din suflet, da-ţi un sfat!!! vă mulţumesc anticipat [continuare]
buna tuturor... am 1,70 m si am 77 kg... as vrea sa ajung la 65 kg... imi puteti recomanda exercitii ... vreau sa slabesc prin sport si vreau sa imi schimb stilul de viata . [continuare]
- « Pagina precedenta
- Pagina urmatoare »
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Medicina generala , Medicina de familie , Ecografie .

Urmareste Sfatul Medicului
Aboneaza-te la Newsletter