Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

nikvorm pareri

iau metronizadol si ovule klion D100 ,am inceput tratamentul de 2 zile.eu folosesc acticonceptionale yasmin si luna asta,in a opta zi am uitat sa iau pastila,totusi dupa am luat vreo 3 zile si iar am uitat si am zis sa nu mai iau luna asta ca oricum nu am viata sexuala foarte activa.problema mea este ca mi-a venit astazi,desi au trecut vreo aprox 10-15 zile de la ultima .acum nu stiu ce sa cred sa fie de la anticonceptionale sa fie ceva reactie adversa de la tratament,si nu stiu cum sa fac cu tratamentul....sa astept pana imi trece k sa il continui? astept pareri!va multumesc! [continuare]

salutari tuturor! citind pe net,din intamplare am dat de un articol numit"mameleoane ombilicate,mameleoane infundate"...in urma carora am observat ft.multe fete/femei deranjate de acest lucrul,mai nou sa aflu ca am si eu aceasta problema-mameleoane infunate-... eu nu am fost niciodata deranjata de lucrul acesta,nici nu am stiut ca asta ar fi o "boala",daca pot sa zic asa,o malformatie mai degraba...nici iubitul meu,de 3 ani de cand suntem impreuna,niciodata n-a avut nici un comentariu la aspectul asta;banuiesc insa,ca o sa am mari probleme la alaptare,si am inteles ca prin operarie decat aspectul estetic se modifica nu si imbunatatirea alpaptarii! astept pareri/comentarii d-ale voastre! [continuare]

Operatie

Comunitate > Chirurgie estetica

Buna ziua Copilul meu e nascut cu gura de iepure!Acum are 6 ani! pe parcursul anilor a avut 3 operati! prima la 8luni in BUCURESTI a doua la un an jumate CLUJ NAPOCA a treia in AUSTRIA LINZ intrebarea mea e! e adevarat ca a 4 operatie se pote face doar la vastra de 9 ani si ca mai devreme nu se poate? ce mai trebuie facut e modularea buzei de sus si separarea de gingie! eu am luat legatura cu cativa doctori si am cerut parerea! peste tot mi s-a spus ca maxilarul de jos dupa operatia a patra va fi mai in fata ca si cel de sus si va mai trebui inca o operatie dupa cea de a patra! cu stima si respect ramona kowarsch [continuare]

Vaccinul anti-hpv

Comunitate > HPV

Buna tuturor, In urma unei genotipari HPV care a iesit negativa, medicul mi-a recomandat vaccinul Silgard. Mentionez ca am o rana pe col care nu trece deloc, trebuie sa fac a doua colposcopie...in fine. HPV nu am, dar ar trebui sa fac vaccinul. Problema e ca am auzit tot felul de speculatii referitor la acest vaccin. Sa il fac sau nu? Pe langa parerile voastre, as vrea si opinia unui specialist. Va multumesc mult! [continuare]

Sotia mea are 44 de ani, 57 kg, fost fumator. A fost diagnosticata in ianuarie 2008 cu carcinom microcelular pulmonar mediastinal-dreapta, T4N3M0. A urmat tratamentul constand in polichimioterapie si radioterapie pulmonara concurenta, plus iradiere profilactica "whole brain" si radioterapie totacica. Remisia a fost completa, reluaindu-si activitatea la inceputul anului scolar (este profesor - fizica). In martie 2010 a avut o recidiva localizata retroperitoneal in apropierea ficatului. Din nou polichimioterapie 8 sedinte, avand ca rezultat din nou remisia completa. Tratamentul a fost finalizat pe 22.10.2010 prin exament CT cap, torace, pelvis - nici un semn de ingrijorare. In data de 22.01.2011, dupa vreo doua zile in care a fost... mai putin energica decat de obicei, a acuzat durere de cap si de spate, tratate cu un Nurofen si, la recomandarea medicului de familie, am demarat si Augmentin 1g/12 ore. A dormit si dupa, la interval de vreo 2 ore, a acuzat faptul ca vede cu ochiul... [continuare]

Molar

Comunitate > Caria dentara

Postez si eu problema mea, poate ma ajuta cineva, sper... am un molar, sus, al treilea din spate. deci masea minte, molar plombat si molarul asta. Vechiul meu medic dentist (plecat din tara in ian) a incercat un coafaj indirect, sa salveze nervul. la ultima sedinta inainte sa plece din tara a zis ca nu putem salva si trebuie scos nervul, dar nu aveam cum eu sa fac anestezie atunci ca urma sa plec la o sedinta si trebuia sa pot vorbi clar. a zis ca atunci macar sa ma curete un pic. in cca 3 sapt. m-am dus la alt dentist, careia i-am povestit totul, atat cat stiam. inclusiv ca ma doare cand ating de dintii de jos. A facut radiografie si anestezie, a zis ca deja se umblase pe canale. a zis ca scoatem nervul. a umblat cu frezele si acele subtiri cu zimti pe ele, cu care ma "freca" pe canale. a lasat deschis 4 zile. la a doua sedinta a bagat iara acele subtiri, la primul canal a fost ok, dar la ultimele 2 ma durea ingrozitor, fara sa apuce sa introduca acele prea adanc, motiv pt care... [continuare]

Steroizi ?

Comunitate > Suplimente nutritive

Doresc detalii despre utilizarea steroizilori, pe cale orala! Efecte secundare, toxicitate ,mod de administrare. Tin sa mentionez ca am un metabolism cu arderi foarte rapide ce nu imi permite sa iau in greutate..poate peste 5 ani,dar e prea mult ca timp. Nu vreau un raspuns scurt si gen NU SUNT BUNI! Ca daca nu erau buni, nu isi faceau efectul. Schwartzenegger a luat steroizi si inca traieste, nu stiu starea lui medicala dar eu il vad bine! Ce parere aveti despre Strombafort Balkan/ Winstrol ? Doresc sa achizitionez in primavara si vreau urgent o parere MEDICALA! Multumesc [continuare]

Am 39 de ani si din vara anului trecut ma confrunt cu niste ameteli dupa chiar 5 minute de mers prin soare. Ameteli este impropriu spus pentru ca ma simt de parca merg pe o barca aflata pe mare, un fel de pierdere a echilibrului insotita de o senzatie de presiune in cap si o senzatie iminenta de lesin, o stare de rau foarte nasoala... Aceste simptome le am uneori chiar daca nu ma plimb prin soare si sunt de mai mica amploare dar la soare simptomele sunt mereu prezente. Am si atacuri de panica, agorafobie, claustrofobie. Daca are importanta: am o sinuzita maxilara pe partea stanga, deviatie de sept nazal, rinita alergica(Rezultat Radiologic: "opacitate rotunda net delimitata cu diametrul de 15 mm proiectata la nivelul sinusului maxilar stang, cu reactie la scaderea transparentei in jurul acesteia, ce se proiecteaza la nivelul intregii arii a sinusului. Fibrocalcificari bilare - cord nemodificat radiologic"). Am sperat ca aceste simptome sa aiba o cauza aflata in sfera ORL dar 3... [continuare]

Alergie medicamentoasa...

Comunitate > Alergii

Pe 21 sept 2008 am trimis un msj pe forum (alergo.ro) in ,,imunoterapia specifica cu alergeni(desensibilizare).Nicoleta ma numesc si am 42 ani. Si pt. ca nu am primit un raspuns, va rog pe dvs. sa-mi raspundeti si sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac si care ar putea sa fie cauza deoarece efectul il cunosc.Si revin in mare spus: dupa 5 ani , adica acum 1 luna am repetat testele ttl la unele anestezii si pe o scala a val normale 1-5% , rezultatele au fost: xilina 8%,acum 4 ani aveam val 6%,scandonest 6%, acum 4 ani 5%, mepivastesin 6%, pavulon5%, propofol 4%,o(martor) 2%. Si acum 4 ani am mai facut teste ttl aspirina 4%, manitol 2%, ubistezin 5%, tetraciclina 4%, ciprinol 4% .Mentionez ca la sf lui 2003 am facut un soc anafilactic la xilina 2% si din acel moment si pana azi nu am facut o injectie sau o anestezie! De ce dupa atata timp la repetarea unor teste ttl gradul de permeabilitate ttl este in crestere? ce se intampla ? am fost la dr alergologi renumiti si nu am primit un... [continuare]

Buna! Ma preocupa de ceva timp gandul cum as putea elimina grasimea de pe burta care devenit in timp pentru mine motiv de ingrijorare . Spun asta pt ca 25 de ani(in prezent am aproape 27), dupa parerea mea ,nu am avut o greutate supraponderala .Acum am 1,70m si 69 kg ,dar pana acuma un an m-am mentinut ani de zile la greutatea de 58 de kg( un pic de burtica tot aveam cat as fi fost de slaba si incercanata ), spun asta pt ca de 1 an si 2 luni mi-am schimbat regimul de viata si locuiesc in Italia . Problema mea e ca nu sunt nici ambitioasa , aici tentatiile sunt mari si multe , de felul meu sunt pofticioasa , dar nu exagerata!Mi-am propus de multe ori in anul de cand traiesc aici sa tin regim si sa fac sport dar nu am reusit !Bineinteles ca nu am putut evita aparitia celulitei, acum ma ingrijoreaza si gandul asta , parca nu era destul ! Mi-am luat deja creme la insistentele prietenului meu dar nu cred ca isi fac efectul asa doar ! Imi doresc sa ma ajutati intr-un fel si sa-mi... [continuare]

Aslo

Comunitate > Investigatii

BUNA ZIUA, AM SI EU O PROBLEMA, DE UN AN DE ZILE AM ASLO FOARTE MARIT, DE LA 697 AM REURSIT INTR-UN AN SA-L SCAD LA 422 CU MOLDAMIN INJECTABIL, IAR VALOAREA MAXIMA ESTE DE 200. CARE AR PUTEA FI CAUZA? MEDICUL MEU DE FAMILIE IMI SPUNE CA ESTE REUMATISM. POATE SA PROVOACE SI ALTCEVA ACEST ASLO MARIT? ASTEPT PARERILE VOASTRE. MULTUMESC [continuare]

este normal ca in timul sarcinii sa se ia o jumatate de diazepan atat dimineata cat si seara, mai precis cand este agitat bb.Astept pareri...merci [continuare]

Sarcina

Comunitate > Sarcina

Buna, ma numesc Georgiana si sunt insarcinata in 11 saptamani.Sunt cateva lucruri cama ma ingrijoreaza foarte tare: nu iau in greutate , la ecograful efectuat la 10 saptamani fatul avea 3 cm si mi s a parut mic si nu ma simt insarcinata iar lucrul asta ma sperie foarte rau nu simt nimic in mine nici o diferenta parca nici burta nu mi a crescut deloc este normal?Astept cu nerabdare pareri raspunsuri si sfaturi.Va multumesc din inima. [continuare]

Buna ziua , am un baietel de 8ani si 6 luni care in urma cu 7 luni a fost diag. cu astm bronsic datorita alergiei la acarieni; de atunci suntem pe tratam cu SINGULAR SI XIZAL DE 5 MG;MII S-A PROPUS SA FAC DESENSIBILIZARE dar foarte multe nu am prea gasit despre el;m-ar interesa daca ajuta si cat e de sigur ,eu a-si opta pt. picaturi sublinguale CE PARERE AVETI;DACA INTR-O ZII UITA SA IA XIZALUL INCEPE SI TUSESTE DE NU-L OPRESC DECAT CU AEROSOLI CU FLIXOTAID CE MA SFATUITI SA FAC PT CA SUNT DISPERATA.... MULTUMESC CU STIMA LARISA [continuare]

Infidelitate

Comunitate > Psihologia cuplului

sunt casatorita de 12 ani,o casatorie de vis.Am aflat ca sotul meu are o relatie de cinci luni cu altcineva.Aceasta persoana e un barbat,am fost socata.relatia lor s-a intrerupt cand am aflat eu.Am nevoie de parerea unui specilist.Momentan suntem tot impreuna dar nu stiu ce sa fac,sunt complet dezorientata [continuare]

Viata sexuala

Comunitate > Diverse

as vrea primesc niste pareri in legatura cu anumite probleme [continuare]

Albire

Comunitate > Stomatologie

Buna ziua,am citit pe internet ca exista niste plasturi pt albirea dintilor.Nu am probleme cu dinti,nici carii,nici dinti pusi.Dintii mei sunt sanatosi si as vrea sa stiu daca exista vreun risc la folosirea acestor palsuri.Ataca smaltul?Pe site si pe cutie scrie ca nu ataca dar as vrea sa stiu si alte pareri.multumesc [continuare]

Tremuraturi

Comunitate > Neuropatii

de o perioada de timp am observat un usor tremur al mainilor;situatia se inrautateste dupa consumul de cafea sau la nervi si suparare; am 36 de ani. si acum sunt si la o dieta disociata...cateva zile, fructe si legume. ce parere aveti? cornelia [continuare]

Mama mea a primit rezultatul biopsiei : carcinom scuamos necheratinizat. Intrebarea mea este cand se stabileste stadiul bolii ? Mentionez ca dupa colposcopie medicul din Slobozia mi-a spus ca ar fi in stdiul IB, dar la IOB unde a efectuat biopsia ginecologul oncolog are alta parere ca ar fi la limita intre operabil si inoperabil. Intrebarea este cam ce stadiu ar fi daca este la limita operabil ? [continuare]

Sfat

Comunitate > Sarcina

acum doua zile am fost operata de sarcina extrauterina.....am consultat4 medici iar 3 dintre ei au avut pareri diferite;ex:primul mi-a spus ca sunt insarcinata si mi-a dat tratament sa mentin sarcina deoarece sangeram,al doilea a vrut sa-mi faca chiuretaj pt ca avortasem!!!,al treilea nu a stiut exact ceea ce am si asa am ajuns la al 4-lea care multumesc lui d-zeu nu m-a lasat sa mor!dupa prima consultatie m-a internat in spital pt operatie(laparoscopie).daca mai gaseam un medic ca cei 3 putea fi mai rau.e bine sa mergi la medic cand incep sa apara semne ale unei viitoare sarcini!multumiri d-lui dr.ion ionut de la spitalul prof.dr Panait Sarbu [continuare]

Buna ziua.De vreo 4 ani am o problema foarte incomoda: de fiecare data cand merg la WC scaunul meu are un miros foarte puternic si urat(in special scaunul de seara)si de asemenea si gazele intestinale miros la fel.Vreau sa va spun ca am luat tot felul de produse Colon Cleanse si Colonix si degeaba. Nu cred ca e normal acest lucru de aceea va rog sa imi spuneti ce parere aveti si ce as putea sa fac.Va multumesc mult. [continuare]

Botoxul

Comunitate > Chirurgie estetica

Am inteles ca Botoina e o crema anti age...care te poate trata contra ridurilor de expresie.Ce parere aveti? [continuare]

Intrebare pentru specialistii in endocrinologie si medici: Administrarea unui tratament cu euthyrox de 25, respectiv 50 mg/zi ESTE recomandat sau NU in perioada pre natala si in timpul unei sarcini, la o persoana de 29 ani diagnosticata cu hipotiroidism? Am intalnit pareri si pro si contra de la medici endocrini si ginecologici, si este foarte dificil sa iei o decizie cand specialistii spun lucruri contradictorii si este implicata o viata. Voi, restul ce ziceti? Multumesc [continuare]

Disfonia (raguseala)

Comunitate > Durere gat

diagnostic-noduli laringieni in faza incipienta.tratament -insulina 10mg 10 zile.nu am inceput inca tratamentul.as dori sa stiu si parerea dvs.multumesc. [continuare]

Buna fetelor

Comunitate > Sarcina

Am nascut pe data de 16 februarie anul acesta.Am o rana pe uter si am facut tratament pt ea.Mia venit menstruatia imediat la o luna dupa ce am nascut,ultima menstruatie am avuto pe data de 19 mai si ma tinut 2 saptamani de atunci nu mi-a mai venit decat foarte putin(mai mult un lichid maroniu)in acest timp faceam si tratamentul pt rana,se poate sa fie de la tratament?sau este o dereglare de dupa nastere?.Am terminat tratamentul si acum as vrea sa imi pun sterilet,ce parere aveti despre acest lucru?ce ma sfatuiti? Multumesc mult astept raspunsurile voastre. [continuare]

Bts?

Comunitate > Boli genitale feminine

e posibil sa ai o BTS si sa-ti apara simptomele dupa o luna si jumatate?Daca da care ar fi?Prezint niste mancarimi vaginale si senzatie permanenta de mictiune.Am fost la doctor dar dureaza doua sapatmani sa-mi dea rezultatul si as vrea parerea cuiva care stie ca sa ma linistesc putin! [continuare]

Ginecologie

Comunitate > Boli genitale feminine

La interval de aproximativ o luna imi apare pe una dintre labiile mari o mica leziune care doare si jeneaza, si am observat ca acest lucru se intampla in perioada postmenstruala, de asemenea la primul contact cu sotul meu, dupa menstruatie, am o usturime care persista cateva minute. Incercam de ceva timp sa facem un bebe dar din pacate asta nu s-a intamplat pana acum. Voi merge la un control saptamana viitoare dar pana atunci vreau sa stiu si parerile voastre. [continuare]

Amigdalita

Comunitate > Durere gat

Buna seara. L-am internat pe prietenul meu (29 ani) sambata seara deoarece avea febra 40. Precizez ca acest lucru se intampla frecvent , cam la 2sapt.a fost diagnosticat cu amigdalita iar in prezent infectia se pare ca a fost eliminata. intrebarea mea ar fi, sunteti pro sau contra operatiei de scotere a amigdalelor? am auzit diferite pareri si nu mai stiu ce sa cred. va multumesc frumos, Raluca Barsan. [continuare]

Intrebare

Comunitate > Investigatii

am 27 de ai si mi-am facut analizele(pentru a vedea cauza hipertensiunii arteriale oscilante dureri puternice de cap ametei puternice obosela lipsa de concentrare amorteli in corp agitatie etc ... stari pe care le amzilnic)si la analize a iesit proteina c reactiva 15 vsh 20 ca 7.99 cortizol 687.astea sunt analizele care nu sunt i limita normala si ceva din hemoleucograma ceva de genul mcw si mch .vreau sa intreb daca cortizolul poate fi responsabil de toate starile mele de rau zilnic ? sa fie din cauza pshica cortizolul asa mare ? sau ceva tumoare?mi-am facut acum cateva luni rmn la suprarenale si la cap si nu s-a vazut nimik(ceva la hipofiza mic de ca 3 mm care zic medicii ca nicinu se vede si oricum nu ar secreta ceva care sa-mi dea starilea astea) va rog ajutati-ma cu un sfat cu o parere.cortizolul mare ce efecte negative are asupr acorpului is cum se normalizeaza el sa zic asa? [continuare]

Pagina 22 din 34 (1000 rezultate)