Clickmed
programare rapida la medic

Remediul pentru tusea seaca si tusea productiva intr-un singur produs

Actualizat la data de: 02 Martie 2020
Remediul pentru tusea seaca si tusea productiva intr-un singur produs

Tusea este una dintre cele mai frecvente cauze pentru care se recurge la ingrijiri medicale, dar, in ciuda neplacerilor pe care aceasta le poate cauza, reprezinta un mecanism primar de aparare a cailor respiratorii si are o importanta fundamentala pentru functionarea naturala a aparatului respirator.

La originea tusei sta o inflamatie a mucoasei, localizata in special la nivelul cailor respiratorii superioare, care provoaca o productie excesiva de secretii si de mucus. Pentru a reusi sa calmam tusea, fara a-i bloca mecanismul de aparare, trebuie sa actionam tocmai asupra mucoaselor, favorizand protectia si restabilirea functiilor normale ale acestora.

Din acest motiv Aboca a dezvoltat Grintuss, un produs care moduleaza tusea, fara a o suprima, si care actioneaza protejand mucoasa, calmand iritatia si favorizand eliminarea mucusului.

Datorita noii abordari terapeutice care sta la baza formulei, Grintuss este indicat atat in cazul tusei seci, cat si a celei productive, avand efect rapid asupra simptomului, dar actionand in acelasi timp si asupra cauzei: iritatia mucoasei provocata de agentii infectiosi, dar si a agentilor iritanti precum fumul, smogul, praful.

Grintuss este disponibil in doua formule diferite, ambele pe baza de ingrediente provenite din agricultura ecologica si fara gluten:

• una specifica pentru adulti si tineri incepand cu varsta de 12 ani, sub forma de sirop si comprimate, care poate fi utilizata chiar si de catre persoanele in varsta, de persoanele care sufera de celiachie, in timpul sarcinii si in timpul alaptarii;

• una specifica pentru copii, incepand de la varsta de 1 an, sub forma de sirop, care calmeaza rapid atat tusea diurna, cat si pe cea nocturna, deosebit de frecventa la copii.

Produsele sunt dispozitive medicale CE 0373 si sunt disponibile in farmacii.
Pentru mai multe informatii, accesati link-ul: www.grintuss.ro


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter