Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

NoDol, imbunatateste mobilitatea si rezistenta articulatiilor

Actualizat la data de: 02 Februarie 2015
NoDol, imbunatateste mobilitatea si rezistenta articulatiilor

Dureri articulare, reumatice sau musculare? Acestea ne supara mai ales atunci cand exista diferente mari de temperatura, in special la trecerea de la un sezon la altul.

Mobilitatea si flexibilitatea corpului este afectata, durerea exercitand o presiune intensa, capabila sa intervina negativ asupra activitatilor zilnice.


Compania italiana Esi, specialist in remedii ce au la baza ingrediente indelung cercetate, recomanda un tratament eficient pentru calmarea durerilor de articulatii – NoDol.

LIBERTATE DE MISCARE FARA DURERE CU NODOL!

NoDol este disponibil sub forma de capsule, crema, plasturi (in diverse variante: cu efect rece sau cald) si gel, care folosite intr-un tratament complementar constituie solutia eficienta impotriva durerilor de articulatii, reumatice sau musculare, afectiuni ale cartilajelor, durere si rigiditate determinate de osteoartrita; fara efecte secundare nedorite.

Testele clinice efectuate asupra produselor au demonstrat eficacitatea in cazul afectiunilor asociate cu durerile reumatice, articulare sau musculare. Ingredientele active: Glucozamina, Condroitina, MSM si extractele naturale din Gheara-Diavolului, Arnica si Aloe vera, imbunatatesc mobilitatea si rezistenta articulara.

Tratamentul Nodol este acum disponibil in farmacii sub forma unui pachet – Nodol Capsule + Nodol Crema CADOU.


Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter