Clickmed
programare rapida la medic

NODOL - Imbunatateste mobilitatea si rezistenta articulatiilor

Actualizat la data de: 30 Aprilie 2013
NODOL - Imbunatateste mobilitatea si rezistenta articulatiilor

Dureri articulare, reumatice sau musculare?

Acestea ne supara mai ales atunci cand exista diferente mari de temperatura, in special la trecerea de la un sezon la altul.

Mobilitatea si flexibilitatea corpului este afectata, durerea exercitand o presiune intensa, capabila sa intervina negativ asupra activitatilor zilnice.

Compania italiana Esi, specialist in remedii ce au la baza ingrediente indelung cercetate, recomanda un tratament eficient pentru calmarea durerilor de articulatii – NoDol.

LIBERTATE DE MISCARE FARA DURERE CU NODOL!

NoDol este disponibil sub forma de capsule, crema si plasturi, care folosite intr-un tratament complementar constituie solutia eficienta impotriva durerilor articulare, reumatice sau musculare, fara efecte secundare nedorite.

Testele clinice efectuate au demonstrat eficacitatea NoDol in cazul afectiunilor asociate cu durerile reumatice, articulare sau musculare.

Ingredientele active: Glucozamina, Condroitina, MSM si extractele naturale din Gheara-diavolului, Arnica si Aloe vera, imbunatatesc mobilitatea si rezistenta articulara.

Tratamentul Nodol este acum disponibil in farmacii sub forma unui pachet – Nodol Capsule + Nodol Crema – cu PRET SPECIAL.

Gama Nodol este disponibila in farmacii.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter