Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Medici de renume mondial in endocrinologie si experti in tehnologie medicala de varf la Congresul National de la Cluj-Napoca

Actualizat la data de: 02 Iulie 2024
Medici de renume mondial in endocrinologie si experti in tehnologie medicala de varf la Congresul National de la Cluj-Napoca

• Papapostolou Romania, partener al evenimentului, prezinta osteodensitometrul Hologic, Horizon DXA, varf de gama tehnologica in diagnosticarea tesutului osos.

Elita endocrinologiei din Romania, alaturi de medici recunoscuti la nivel Mondial, invitati din centre medicale internationale, vor prezenta ultimele noutati stiintifice in domeniu, la inceputul lunii iulie, in perioada 30 iunie - 3 iulie, la Cluj-Napoca, la lucrarile celui de-al 32-lea Congres National al Societatii Romane de Endocrinologie.

Evenimentul se bucura si de prezenta unor companii importante din industria farmaceutica si furnizori de echipamente medicale de inalta tehnologie. Societatea Romana de Endocrinologie urmareste si in acest an dezbaterea unor teme importante, organizate in sesiuni dedicate noilor descoperiri clinice si translationale in endocrinologie, precum si noilor elemente de cercetare stiintifica, bazate pe prezentarea unor cazuri relevante.

Congresul beneficiaza de prezentari stiintifice sustinute atat de medici romani cu inalta expertiza, cat si de invitati speciali din centre medicale din Statele Unite ale Americii, Israel, Marea Britanie, Olanda, Turcia si Italia, toti avand o bogata activitate si expertiza profesionala.

Ca de obicei, evenimentul a atras sustinerea marilor companii din industria farmaceutica, precum si participarea unor importanti furnizori de echipamente medicale de inalta tehnologie, printre care se remarca Papapostolou Romania, furnizor exclusiv Hologic pe piata romaneasca a tehnologiilor medicale cu aplicabilitate in endocrinologie.

Ne bucuram sa fim prezenti la Cluj-Napoca, unul dintre cele mai importante centre universitare si medicale din Romania, reprezentat de medici cu o pregatire recunoscuta la nivel international, care au impus o traditie a excelentei. Faptul ca in acest an Clujul este gazda Congresului National al Societatii Romane de Endocrinologie nu este intamplator, deoarece aici se simte din plin ascensiunea rapida in toate domeniile, inclusiv in medicina. Spun acest lucru din experienta companiei pe care o reprezint, Papapostolou Romania, care in ultimii ani a dezvoltat parteneriate solide si de incredere cu unitati medicale din Cluj-Napoca, garantand astfel prin tehnologia furnizata de noi servicii medicale de inalta calitate. Competentele Papapostolou in dotarea cu tehnologie de ultima generatie a clinicilor, precum si atentia cu care ne desfasuram programul de service si intretinere a aparaturii medicale, astfel incat timpii de lucru sa nu fie afectati, ne-au pozitionat, ca un partener de incredere pentru comunitatea medicala din Cluj-Napoca si nu numai”, a declarat Robertina Magineanu, country manager Papapostolou Romania.

Lucrarile Congresului National al Societatii Romane de Endocrinologie ofera o oportunitate reala de a cunoaste reprezentanti de elita din comunitatea profesionistilor din endocrinologie, un mediu in care medicii interactioneaza cu profesionistii domeniului si cu informatii de ultima ora, deschizand noi abordari in relatia cu pacientii. Endocrinologia a devenit in ultimii ani o ramura a medicinei extrem de solicitata, studiile de specialitate atragand atentia asupra cauzelor ce produc efecte negative la nivel endocrin, accentuate de ritmul alert de trai si factorii de stres.

Competentele medicilor, sustinute de prezentarile profesionistilor de renume international, nu ar fi posibile fara suportul tehnologic necesar obtinerii unor diagnostice precise si tratamente eficiente.

“Suntem onorati sa fim parteneri ai acestui eveniment medical in domeniul endocrinologiei. Papapostolou este un nume recunoscut pe piata furnizorilor de inalta tehnologie medicala, oferind in exclusivitate pe piata romaneasca osteodensitometrul Hologic, varf de aparatura medicala ce ofera eficienta maxima in determinarea riscului de fractura prin scanarea coloanei vertebrale si a soldurilor in doar 10 secunde. Prezenta noastra la acest congres alaturi de medici de renume din endocrinologie este un semn al parteneriatului de incredere pe care il oferim prin expertiza noastra, pentru a mentine excelenta in actul medical din Romania. Nu este un secret pentru comunitatea medicala ca Hologic a introdus sistemul de dual-energy de absorbtiometrie cu raze X, stabilind astfel standardul de varf pentru densiometria osoasa. Astazi, Hologic a dus inovatia tehnologica si mai departe prin sistemul Horizon DXA, conceput pentru a crea imagini de o calitate superioara in sustinerea procesului de diagnosticare. Suntem bucurosi sa impartasim comunitatii medicale reunite la Cluj-Napoca solutiile tehnologice de top oferite de Papapostolou Romania cu aplicabilitate in endocrinologie, aparatura si serviciile noastre fiind o garantie pentru un act medical de calitate”, a declarat Andreea Hondru, Marketing Manager Papapostolou Romania.


Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.