Coronavirus Update

Lactacyd, brandul numarul 1 in lume destinat igienei intime, a lansat un nou produs in gama Pharma – Lactacyd Antifungal

Actualizat la data de: 14 Aprilie 2017
Lactacyd, brandul numarul 1 in lume destinat igienei intime, a lansat un nou produs in gama Pharma – Lactacyd Antifungal

Lactacyd Pharma Antifungal este un gel pentru igiena intima cu proprietati antifungice, care contribuie la ameliorarea simptomelor cauzate de infectiile vaginale precum mancarimi, iritatii si senzatii de arsura.

Mai multi factori pot afecta echilibrul zonei intime si pot slabi sistemul de aparare impotriva infectiilor vaginale: lenjeria intima, medicamentele, sportul, menstruatia, menopauza, alimentatia necorespunzatoare si multi altii.

Studiile arata ca doar 1 din 3 femei folosesc produse speciale pentru igiena intima care sa le asigure un pH echilibrat, in timp ce 75% dintre femei se confrunta cu infectii vaginale pe parcursul vietii.

Noul produs lansat in gama pharma a brandului Lactacyd vine in ajutorul femeilor care se confrunta deja cu o infectie in zona intima. Formula noului gel Lactacyd Antifungal cu pH8, alcalin, ajuta la stoparea dezvoltarii bacteriilor si a ciupercilor (indeosebi a speciilor de Candida).

In plus, aceasta diminueaza aciditatea in exces care favorizeaza dezvoltarea Candidei. Lactacyd Antifungal este un produs testat ginecologic, hipoalergic, care contine bisabolol, extract de galbenele si agent antimicotic.

Lactacyd Antifungal pastreaza echilibrul natural al florei vaginale si ofera totodata o senzatie de prospetime. Echilibrul zonei intime previne aparitia disconfortului vaginal si problemelor asociate acestuia. Simptomele discomfortului vaginal pot varia foarte mult, in functie de sursa disconfortului.

Cele mai comune simptome ale disconfortului vaginal sunt:
- uscaciunea vaginala 42,6%
- iritatia 37,4%
- mancarimea 36%
- mictiuni frecvente 22,4%
- infectii micotice 22,6%
- infectii urinare 22,4%
- mirosuri neplacute 22,2%

Lactacyd Pharma gel pentru igiena intima Antifungal ajuta la ameliorarea simptomelor asociate problemelor intime si la restabilirea echilibrului natural al florei vaginale. in plus, noul produs Lactacyd poate fi utilizat pentru a reduce riscul reactiilor alergice si il puteti folosi in combinatie cu un tratament medical, el fiind recomandat inclusiv femeilor insarcinate.

Intreaga gama Lactacyd pharma este disponibila in farmacii si, pe langa noul produs lansat, mai contine produse pentru ingrijirea intima zilnica precum Lactacyd Sensitive, lotiunea Antibacteriana, Hidratanta, Calmanta, Lotiune pentru igiena intima si servetele umede.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter