Clickmed
programare rapida la medic

Remedii naturale impotriva tusei...numai cu Grintuss

Actualizat la data de: 01 Februarie 2016
Remedii naturale impotriva tusei...numai cu Grintuss

Schimbarile bruste de temperatura din sezonului rece ne fac sa resimtim tot mai frecvent senzatiile neplacute cauzate de virozele respiratorii, cum sunt chinuitoarele accese de tuse.

Este important sa stim ca tusea nu este o boala in sine, ci un simptom pe care organismul nostru il genereaza ca mecanism de aparare impotriva virusurilor, bacteriilor, frigului si a altor agenti iritanti, care cauzeaza inflamatii ale cailor respiratorii superioare.

De aceea, un tratament corect al tusei intrerupe inflamatia care a declansat tusea si regleaza productia de mucus, avand un efect calmant si grabind vindecarea.

GrinTuss este solutia naturala fara efecte adverse!

Solutia ne este oferita de siropurile GrinTuss de la Aboca, eficiente in terapia tusei, atat pentru copiii peste 1 an, cat si pentru adulti. Cu o formula 100% naturala pe baza de Grindelia, Patlagina, Helichrysum si Miere, siropurile asigura o actiune complexa, protectoare si emolienta a tractului respirator.

GrinTuss sirop are actiune mecanica atat impotriva tusei uscate, iritative, cat si a celei productive, formand o pelicula protectoare la nivelul cailor respiratorii care limiteaza contactul cu agentii iritanti externi (frig, fum, praf etc.) si are actiune mucoregulatoare. Grintuss calmeaza tusea, hidrateaza mucoasa si elibereaza caile respiratorii.

Produsele GrinTuss sunt dispozitive medicale certificate CE si sunt disponibile in farmacii.


Articole recomandate

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter