Coronavirus Update

ImmunoMix Plus – Eficacitate maxima in sustinerea imunitatii organismului

Actualizat la data de: 03 Septembrie 2015
ImmunoMix Plus – Eficacitate maxima in sustinerea imunitatii organismului

Zilnic, sistemul imunitar este nevoit sa apere organismul impotriva a numerosi agenti patogeni.

Riscurile de imbolnavire sunt amplificate de supraaglomerarile urbane, expunerea la virusuri si bacterii, poluare, alimentatie saraca in substante nutritive etc.

In plus, venirea sezonului rece creste atacurile la care este supus organismul nostru, ceea ce il face mai vulnerabil.

In special copii si tinerii se pot imbolnavi in timpul anului scolar, chiar si dupa ce sistemul imunitar a ajuns la o maturitate deplina, deoarece sunt mult mai frecvent expusi epidemiilor sezoniere care apar in comunitati.

In aceste conditii, este necesara sustinerea sistemului natural de aparare al organismului prin mijloace eficiente, cu un mod de actiune echilibrat si cat mai putin invaziv.

Laboratoarele Aboca, numarul 1 in farmaciile din Italia, au dezvoltat formula unica a gamei de produse Immunomix Plus, avand la baza complexe moleculare vegetale extrase din Echinacea, Gheara-Pisicii, Soc negru si Nalba, caracterizate de o puternica actiune imunomodulatoare.

Formula 100% naturala are eficienta ridicata atat in faza de preventie, cat si in faza acuta, ImmunoMix Plus ajutand la refacerea mai rapida a organismului.

Formula siropului Immunomix Plus, special conceputa pentru copii, are la baza ingrediente ecologice si poate fi administrata inca de la varsta de 2 ani. Cu un gust placut, foarte bine tolerat de cei mici, este necesar in special la inceputul sezonului rece, cand riscul de imbolnavire este cel mai crescut.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate in scop preventiv, se recomanda administrarea produsului pe o perioada de minim 3 luni de zile.

Gama ImmunoMix Plus este formata din capsule pentru adulti si sirop pentru copii si este disponibila in farmacii.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter