Clickmed
programare rapida la medic

O cunoscuta companie bio-farmaceutica prezenta si in Romania primeste certificarea “Top Employer” pentru al cincilea an consecutiv

Actualizat la data de: 31 Ianuarie 2022
O cunoscuta companie bio-farmaceutica prezenta si in Romania primeste certificarea “Top Employer” pentru al cincilea an consecutiv

Pentru al cincilea an consecutiv, compania bio-farmaceutica Takeda a fost obinut certificarea Top Employer® acordata de institutul independent Top Employers din Olanda, in urma unui audit riguros care analizeaza practicile de HR ale marilor angajatori din intreaga lume.

Astfel, in 2022 Takeda se numara printre cele 11 companii care primesc aceasta recunoastere pentru politicile interne care pun resursa umana in centrul activitatii de business si pentru mediul de lucru excepional. Prin aceasta distinctie, Takeda este, de asemenea, recunoscut ca angajator de top in 4 regiuni si 39 de ari, consolidandu-si astfel angajamentul ferm de a dezvolta o organizaie diversa si incluziva.

Infiintat in urma cu 30 de ani, Institutul Top Employers este cel mai important jucator mondial din domeniul certificarilor pentru evaluarea condiiilor de lucru oferite angajailor de cele mai importante companii din lume. Institutul analizeaza cele mai bune practici de resurse umane prin intermediul unui audit care acopera toate aspectele legate de HR, printre care: strategia de HR, mediul de lucru, atragerea de noi talente in cadrul companiilor, investiii in training-uri si resurse de invaare, starea de bine a angajailor, diversitate si incluziune si altele.

“Suntem onorati sa primim aceasta distinctie care recunoaste performantele companiei Takeda ca angajator. Suntem dedicati obiectivului nostru de a imbunatati sanatatea oamenilor din intreaga lume, iar succesul nostru depinde, intr-o foarte mare masura, de angajatii nostri. In Romania vom continua sa fim o organizaie care incurajeaza colaborarea si inovaia, astfel incat fiecare angajat sa isi poata atinge potenialul maxim”, a declarat Cristina Barbu, Country Head Takeda Romania.

In auditul Institutului Top Employers la nivel global, Takeda a obtinut cele mai bune punctaje in domeniile: etica si integritate, valori, strategie de business, branding de angajator, organizare interna si adaptare. Fiecare dintre cele 39 de ari in care Takeda e prezenta a primit certificare Top Employer, printre ele numarandu-se si Romania.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter