Clickmed
programare rapida la medic

Gel dermatologic pentru igiena initma

Actualizat la data de: 30 Noiembrie 2009
Gel dermatologic pentru igiena initma

In luna decembrie a acestui an Sebamed va lansa pe piata un nou produs dedicat femeilor. Gel dermatologic pentru igiena intima pH6.8 - Menopauza a fost creat special pentru a pastra echilibrul fiziologic al ecosistemului mucoasei genitale, avand efect calmant, regenerativ si de hidratare. Produsul este testat ginecologic si nu contine parabeni, coloranti, sapun sau alcali.

In anul 2004 Sebamed a lansat primul Gel dermatologic pentru igiena intima feminina cu pH3.8 din Romania. Acum lansam cel de-al doilea produs din aceasta gama, unic pe piata dermocosmeticelor din Romania, special creat cu pH6.8, optim zonei genitale in perioada de menopauza. - a declarat Constantin Costescu, directorul general al companiei.

Sebamed este nr. 1 mondial in ingrijirea medicala a pielii cu produse caracterizate prin pH5.5, specific pielii sanatoase. Produsele Sebamed sunt disponibile in farmacii.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate