Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Asociatia Romana de Urologie implineste 100 ani de activitate

Publicat la data de: 21 Mai 2009

Asociatia Romana de Urologie organizeaza in perioada 27 – 30 Mai 2009, la Centrul de Conferinte si Congrese Romexpo din Bucuresti, al XXV-lea Congres National de Urologie – ROMURO 2009. Congresul, cel mai important eveniment medical din sectorul urologic romanesc, marcheaza si implinirea a 100 de ani de la infiintarea Asociatiei Romane de Urologie.

Topica acestei editii a ROMURO va fi „Aspecte clinico – terapeutice ale patologiei urologice”.

La eveniment vor fi prezente personalitati de renume din domeniul urologiei nationale, medici care au o contributie fundamentala la dezvoltarea acestui sector al medicinii romanesti, dar si personalitati de marca ale urologiei mondiale.

La ROMURO 2009 vor participa prof. dr. Ioanel Sinescu, presedintele Asociatiei Romane de Urologie, G. Gluck, C. Gingu, P. Geavlete, G. Bumbu, S. Voinea, I. Ioiart, F. Miclea, R. Boja, C. Novac, M. Manu, M. Harza, A. Heidenreich, N. Vesa si multe alte nume sonore ale urologiei.
Invitatul de onoare al evenimentului este secretarul general al Societatii Europene de Urologie, prof. dr. Per-Anders Abrahamsson.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate