Clickmed
programare rapida la medic

Mai putine cereri pentru operatii estetice, din cauza crizei economice

Publicat la data de: 13 Noiembrie 2008

Numarul cererilor pentru operatii estetice a scazut in ultimele saptamani, ca urmare a crizei economice mondiale, a anuntat, miercuri, vicepresedintele Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania, prof. dr. Tiberiu Bratu.

"In luna octombrie, s-au inregistrat mai putine cereri pentru diferite operatii estetice, cum ar fi marirea sanilor, de exemplu. Ne asteptam insa ca lucrurile sa revina la normal in urmatoarea perioada", a explicat prof. dr. Tiberiu Bratu.

Cele mai solicitate interventii estetice sunt marirea sau modificarea formei sanilor, lipoaspiratia si modificarea formei nasului (rinocorectii), potrivit medicilor esteticieni.

"Materialele si aparatura pe care le folosim in aceste interventii sunt de ultima generatie, identice cu cele folosite in tarile dezvoltate, insa preturile sunt la jumatate. Pretul si calitatea actului medical din Romania atrag foarte multi clienti din strainatate", a mai spus dr. Bratu.

Cea mai in varsta pacienta a medicului Bratu a fost, la inceputul lunii noiembrie, o femeie de 72 de ani, din Germania.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate