Coronavirus Update

Polisano Pharmaceuticals a livrat la export primul medicament oncologic

Actualizat la data de: 27 Iunie 2016
Polisano Pharmaceuticals a livrat la export primul medicament oncologic

Fabrica de medicamente Polisano Pharmaceuticals, o investitie de 70 de milioane de euro a Grupului Polisano din Sibiu, a expediat in 24 iunie, catre parteneri din Germaniati Spania, un prim lot de 229.000 de unitati farmaceutice de Imatinib mesylate, medicament oncologic prescris in tratamentul leucemiei.

Momentul livrarii a coincis cu expirarea patentului pe teritoriul Germaniei si Spaniei pentru molecula de Imatinib, de la aceasta data produsul devenind generic.

Pe masura expirarii protectiei data de patent pentru produsul original, fabrica din Sibiu va livra, pana la sfarsitul anului, acest produs vital in tratarea canceruluiti in Franta, Marea Britanie, Italia, Elvetiati Polonia.

Polisano Pharmaceuticals reprezinta cea mai mare capacitate de productie medicamente oncologice din Europa Centrala si de Est, fiind defasurata pe o suprafata de 33.000 m2, avand peste 400 de echipamente si linii de fabricatie de ultima generatie, cu o capacitate de productie de 32 milioane de unitati comerciale echivalentul a 682 milioane de unitati farmaceutice.

Biroul de presa al Polisano Pharmaceuticals


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate