Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

MedLife deschide prima unitate dedicata sanatatii mintale la Constanta sub conceptul MindCare

Actualizat la data de: 11 Iunie 2024
MedLife deschide prima unitate dedicata sanatatii mintale la Constanta sub conceptul MindCare

• MedLife duce mai departe reteta de succes a centrelor MindCare si incepe extinderea la nivel national prin inaugurarea primei clinici din Constanta
• Noua unitate MindCare din Constanta dispune de o gama extinsa de servicii de psihiatrie si psihoterapie si adreseaza toate categoriile de varsta
• Pe termen mediu si lung, MedLife isi propune sa isi consolideze prezenta pe acest segment de business si sa dezvolte o retea extinsa de centre integrate pentru sanatate mintala la nivel national.

MedLife, cea mai mare retea de servicii medicale private din Romania, da startul extinderii la nivel national a centrelor dedicate sanatatii mintale prin inaugurarea primului Centrul de Excelenta MindCare in Constanta. Cu o experienta de peste 12 ani in domeniul sanatatii mintale, conceptul de clinici MindCare a devenit un punct de referinta pentru cei care cauta ingrijire specializata si personalizata in acest domeniu.
MindCare este un centru de excelenta in sanatate mintala care adreseaza toate categoriile de varsta - adulti, copii si adolescenti. Prin intermediul unui cadru terapeutic cuprinzator si personalizat, MindCare ofera o gama extinsa de servicii de psihiatrie si psihoterapie, plecand de la terapii individuale si de grup la evaluari psihologice complexe sau ateliere de informare si suport.

"Deschiderea noului centru MindCare in Constanta subliniaza angajamentul nostru ferm de a sustine medicina holistica, punand accent nu doar pe sanatatea fizica, dar si pe cea emotionala si mintala. Astfel, venim mai aproape de cei care au nevoie de servicii de sanatate mintala, locatia din Constanta fiind doar un prim pas in extiderea noastra nationala.
Date fiind statisticile alarmante in ceea ce priveste incidenta patologiilor de ordin mintal, obiectivul nostru este sa dezvoltam o retea larga de astfel de centre in toata tara. Astfel, vom putea asigura accesul la ingrijire de calitate superioara si la suport specializat pentru cat mai multi oameni aflati in impas
", declara Dr. Larisa Chriac, Director Medical MedLife.

Redefinirea ingrijirii in ceea ce priveste sanatatea mintala

Conceptul clinicilor MindCare este sustinut de o echipa de profesionisti formata din psihiatri si psihoterapeuti cu o vasta experienta, atat la nivel national, cat si international. In plus, noul centru de la Constanta dispune de un departament specializat in evaluare clinica si psihodiagnostic, utilizand tehnici si instrumente de evaluare complexe licentiate pentru adulti, copii si adolescenti.

"Intr-o perioada in care oamenii se confrunta cu niveluri ridicate de stres si incertitudine, este important sa acordam o atentie speciala sanatatii mintale. La MindCare, ne straduim sa oferim o abordare holistica si personalizata pentru fiecare pacient. Prin comunicare deschisa, intelegere profunda si terapie adaptata nevoilor individuale, ne propunem sa facilitam recuperarea si sa promovam echilibrul mental al celor care ne cauta ajutorul", declara medicul psihiatru Stoica Daniela.

Potrivit reprezentantilor companiei, centrele MindCare se angajeaza sa ofere o abordare personalizata si adaptata nevoilor individuale ale fiecarui pacient, obiectivul primar fiind acela de a crea un mediu sigur, de incredere si empatic, in care pacientii se simt confortabil si intelesi. De altel, MindCare isi propune sa devina un punct de referinta in domeniul sanatatii mintale, contribuind la promovarea constientizarii si intelegerii problemelor legate de sanatatea mintala in comunitatea locala si nationala, prin diverse initiative si colaborari.

Centrul de la Constanta este a doua unitate sub brandul MindCare. Pana la finalul anului reprezentantii MedLife estimeaza deschiderea a altor 3 unitati in tara, iar pe termen mediu si lung compania isi propune sa dezvolte o retea la nivel national.

***

Despre Grupul MedLife

MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sanatos si a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Romania. Antreprenorii romani, care au pus bazele acestei companii, au investit si s-au implicat pentru a aduce schimbare in sistemul de sanatate romanesc, au crezut in inovatie si au indraznit sa tinteasca cat mai sus, pentru a oferi pacientilor romani calitate, profesionalism, grija si respect pentru nevoile lor.

Compania opereaza cea mai extinsa retea de clinici, una din marile retele de laboratoare medicale, spitale generale si specializate si are cea mai mare baza de clienti corporate pentru Pachete de Preventie in Sanatate din tara. Este, de asemenea, din punct de vedere al vanzarilor, unul dintre cei mai mari jucatori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes in ceea ce priveste atat cresterea organica, cat si cresterea prin achizitii. Echipa sa puternica si experimentata de management a fost capabila sa creeze si sa gestioneze aceste oportunitati de crestere, dobandind cunostinte si experienta valoroase, care sa ii permita gasirea celei mai bune cai pentru continuarea cu succes a extinderii.

Fiind o companie romaneasca cu traditie, MedLife a ales sa se listeze la Bursa din Romania, fiind un model al listarilor pe piata locala de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanta corporativa pe care o are implementata, a inspirat si alte companii locale spre a porni pe acest drum si a ajuta la dezvoltarea capitalului romanesc si a economiei. Actiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti, Categoria Premium, avand simbolul de tranzactionare ″M″.

In perioada de pandemie, MedLife a reusit sa joace un rol esential in societate si sa capete un statut de lider in monitorizarea pandemiei prin implicarea activa in zona de cercetare.

Compania continua sa investeasca in proiecte cu impact asupra comunitatii locale, in tehnologie si infrastructura. Creeaza locuri de munca si dezvolta un ecosistem care contribuie la dezvoltarea si mentinerea unei Romanii sanatoase.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate