Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Ultimele descoperiri in tratarea cancerului

Actualizat la data de: 24 Septembrie 2009

Anticanceroase specifice

Sus
Ultimele descoperiri in tratarea cancerului

Din fericire un cercetator si-au consacrat viata pentru descoperirea unor noi forme de tratament pentru ameliorarea si tratarea acestei maladii a secolului: cancerul.

In urma cercetarilor sale Dr.Beljanski descopera trei clase de extracte care revolutioneaza si controverseaza lumea medicala a timpului.

In urma numeroaselor onco-teste doua plante s-au dovedit bogate in molecule anticanceroase specifice. Cele doua plante sunt Pao Pereira, un arbore din padurea tropicala a Americii de sud si Rauwolfia Vomitoria, o planta africana.

Aceste extracte au urmatoarele proprietati:
- nu actioneaza asupra celulelor normale,
- distrug celulele canceroase,
- nu au efect toxic asupra celulelor sanatoase,
- se comporta la fel in vivo ca si in vitro,
- sunt capabile sa distruga cancerigenele deja fixate la nivelul genomului,
- lucreaza in sinergie cu antimitoticele clasice, ajutand la obtinerea unor mai bune rezultate ale chimioterapiei si radioterapiei,
- in plus extractul din Pao Pereira este un puternic antiviral actionand asupra virusului gripei, hepatitei sau chiar HIV.

Cuprins articol

  1. Anticanceroase specifice
  2. Protectia si restaurarea sistemului imunitar
  3. Control si reglare
  4. Cateva precizari
  5. Citeste pe aceeasi tema

Protectia si restaurarea sistemului imunitar

Sus

Tratamentele anticanceroase clasice tind sa distruga celulele maduvei osoase care genereaza celulele sanguine:
- leucocitele,
- eritrocitele,
- plachetele.

Astfel apararea organismului scade prin scaderea limfocitelor.
Distrugerea sistemului imunitar poate fi evitata daca celulele primare ale maduvei osoase sunt protejate in timpul terapiei anticanceroase toxice.
Aceasta protectie este posibila prin amorsarea unor fragmente de ARN specifice care stimuleaza replicarea ADN-ului maduvei osoase. Aici testele elaborate de Dr. Beljanski au selectionat cele mai bune fragmente care pot sa restaureze leucocitele si sa nu aiba nici o toxicitate.

Control si reglare

Sus

Un extract particular din Ginkgo Boliba, total diferit de extractele clasice din aceasta planta, ofera posibilitatea de reglare enzimatica. Corijeaza diversele anomalii ale genelor,dar genele care sunt normale nu sunt afectate. De asemenea acest extract protejeaza organismul de arsuri produse de razele folosite in terapia clasica.
Acest extract s-a dovedit eficace si in patologiile ficatului si in bolile auto-imune.

Cateva precizari

Sus

Un regim bogat in fier (carne rosie, linte, patrunjel, urzici, spanac, etc.) nu este recomandat persoanelor atinse de cancer sau de o maladie virala. Fierul stimuleaza multiplicarea celulelor canceroase si virale.

Un exces in calciu poate sa perturbe anumite limfocite sensibile.

Magneziu in doze normale este recomandat persoanelor atinse de cancer sau Sida. De asemenea seleniu si riboflavina nu trebuie sa lipseasca.

Daca cuiva i s-a prescris hormoni, antihormoni sau corticoizi trebuie sa se abtina sa ia Rauwolfia deoarece aceste molecule anuleaza efectul acestei plante. In acest caz Rauwolfia va fi inlocuita cu Pao pereira.

Este preferabil sa se excluda pansamentele gastro-intestinale pe baza de argila sau alumina.
Mamografiile si ecografiile repetate pot antrena o destabilizare cromozomica. Repararea este favorizata daca se iau fragmente de ARN cu doua ore inainte de examen.

Articolul a fost transmis de Mirela Voinea - naturopat agreat de Natural source - Laboratorul care produce aceste tratamente in SUA
Medici specialisti Oncologie

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate