Clickmed
programare rapida la medic

Actiunea unui produs fito-apicol romanesc in autism

Actualizat la data de: 08 Noiembrie 2023
Actiunea unui produs fito-apicol romanesc in autism

In urma cu 4 ani, lua nastere unul din cele mai complexe produse fito-apicole din lume: Apicol12Gamma . Intamplator sau nu, a fost gandit si produs in Romania, fiind conceput ca suport in afectiunile neurologice, imunologice si tumorale grave. Fluid, de o culoare albastra – turcoaz, ingloband 12 componente apiterapeutice si fitoterapeutice, acest supliment a fost administrat de parinti in cateva cazuri grave de autism. Iar curele repetate, cu Apicol12Gamma, au coincis cu ameliorari uluitoare ale starii celor mici cu aceasta afectiune. Copii care au zambit prima oara, care au ajuns, de la stadiul de emitere de sunete, la pronuntia de cuvinte si apoi de fraze... Efectele Apicol12Gamma par prea frumoase pentru a fi adevarate. Nu si daca cercetam actiunile fiziologice si la nivel cognitiv ale ingredientelor uimitoare din acest produs.

Ce aflam din acest articol?

In acest articol vor fi detaliate cateva din efectele ingredientelor APICOL12GAMMA in: flexibilizarea comportamentala, socializare, calitatea si durata somnului copiilor cu autism. De asemenea, vom intelege mai multe despre actiunile acestui supliment asupra anxietatii, comportamentelor repetitive si a rezistentei la stres a celor cu acest diagnostic.

1.Flexibilitatea comportamentala: Apicol12Gamma si „fluidizarea emotionala”

Pentru dobandirea flexibilitatii psihice, copilul face un efort imens de a invata noi raspunsuri si, mai ales, de a renunta la modele comportamentale rigide. Apicol12Gamma , alaturi de terapia ABA sau de cea ocupationala, faciliteaza, la copiii cu autism, dezvoltarea unor abilitati in acest sens. Ingrediente, ca laptisorul de matca sau uleiul esential de salvie dulce, le inlesnesc abordarea cu succes a diferitelor contexte sociale si chiar adaptarea la schimbarile in cerinte.

2.Socializarea: Apicol12Gamma si deschiderea spre oameni

Un studiu din "Frontiers in Pediatrics" (2021) a demonstrat ca ficocianina, unul din ingredientele principale ale Apicol12Gamma , poate modula receptorii GABAA. Or, acest lucru este decisiv pentru imbunatatirea abilitatilor de comunicare si interactiune sociala. Multi dintre copiii care au primit acest produs au aratat o dorinta mai mare de a se implica in activitati sociale, de a interactiona cu alti copii si de a dezvolta abilitati sociale esentiale. Si pentru reusita unor terapii specifice pentru stimularea conectarii emotionale, ca ABA, prin joc sau cu animale, acest ajutor este foarte important. Administrarea APICOL12GAMMA , alaturi de aceste demersuri, s-a tradus adesea prin cresterea interesului copiilor pentru interactiuni sociale, cum ar fi comunicarea verbala si nonverbala sau exprimarea emotiilor.

3.Dormitul: Apicol12Gamma si regenerarea prin somn

Studiile au evidentiat ca ficocianina, salvia dulce si musetelul imbunatatesc somnul copiilor, inclusiv al celor cu autism. Mai exact, cu ajutorul lor, creste regularitatea, este imbunatatita continuitatea si profunzimea somnului – elemente esentiale pentru dezvoltarea functiilor cognitive „ramase in urma”. Apicol12Gamma , folosit in cure de 90 de zile, urmate de alte 30 de zile de pauza, a dat rezultate si in cazul unor copii care nu reuseau sa adoarma singuri, deveneau foarte agitati sau chiar aveau o agresivitate sau o auto-agrestivitate sporita noaptea.

4.Anxietatea: Apicol12Gamma si gestionarea „amplificatorului fricii”

La copiii cu autism, anxietatea seamana cu un labirint de oglinzi, in care emotiile lor se reflecta si multiplica. Din cauza acestei multiplicari, pe care de multe ori parintii nu o inteleg, apar situatiile ce ii aduc la disperare: Din cauze minore, apar crize de tipete, auto-vatamari sau ticuri parca nesfarsite, ce ii fac sa creada ca nici o terapie nu functioneaza si orice progres obtinut nu va dura. Dar nu este asa: ingrediente din Apicol12Gamma , cum ar fi salvia dulce, musetelul, boswellia, ajuta la calmarea anxietatii, e drept ca in timp. Ele „educa” scoarta cerebrala sa elibereze in sange cantitati tot mai mari de neurotransmitatori, cum ar fi serotonina, care contrabalanseaza frica, angoasa.

5.Comportamentele repetitive: Apicol12Gamma si iesirea din „caruselul ticurilor”

Comportamentele repetitive, cum ar fi miscarile oscilante ale trunchiului sau batutul mainilor, pot fi disperante pentru parinti. Ele insa sunt explicate fie ca mijloc de autostimulare senzoriala, fie ca si comportament de gestionare a stresului, a tensiunii emotionale. Cert este ca ingrediente, ca laptisorul de matca sau ficocianina, pot ajuta enorm terapiile si educatia parintilor pentru eliminarea acestor comportamente. Cheia acestei reusite, care apare dupa cure repetate cu Apicol12Gamma , este - se pare - accelerarea dezvoltarii anumitor portiuni din creier. Acestea sunt responsabile de perceptia lumii inconjuratoare, care satisface dorinta de stimulare senzoriala. De asemenea, aceste ingrediente ajuta si la gestionarea anxietatii despre am vorbit anterior.

6.Rezistenta la stres – APICOL12GAMMA si „furtunile emotionale”

Mai multe componente (ginseng siberian, musetel, salvie dulce) pot sprijini dezvoltarea tolerantei la stres a copiilor cu autism. Ce inseamna asta? Ca furtunile de tipete, lacrimi, comportamente repetitive pot fi, gradat, diminuate prin cura cu Apicol12Gamma . Inclusiv reactiile adverse la stresul prelungit si inevitabil (precum cel produs de integrarea in colectivitati) poate fi ameliorat mult. Iar miza este imensa: copilul sa nu piarda progresele de socializare, comunicare verbala si non-verbala, castigate prin cumulul de terapii.

CONCLUZIE

Potentialul APICOL12GAMMA in tratarea autismului este cu siguranta o poveste fermecatoare, care ar putea aduce stralucire si bucurie in lumea copiilor afectati de aceasta tulburare complexa. Pe de alta parte, fara un diagnostic corect si fara suportul parintilor, acest produs fitoapicol poate face prea putin. Din experienta de pana acum, Apicol12Gamma devine cu adevarat eficeint, atunci cand este corelat cu terapii ca: ABA (Applied Behavior Analysis), de Limbaj si Comunicare, Cognitiv-Comportamentala (CBT), Ocupationala, cu Animale etc.

Este important de stiut ca efectele Apicol12Gamma apar dupa cure succesive, majoritatea parintilor administrand cate 1-2 lingurite dimineata si 1 seara din acest produs in miere, in cure de 3 luni, urmate de 1 luna de pauza. Primele rezultate au aparut, de regula, in primele 1-3 luni de cura, corelata eventual cu administrarea si altor produse, cum ar fi laptisorul de matca activat sau NEUROREVEN. Administrare Apicol12Gamma , in aceste conditii, poate fi facuta ani la rand, ca suport in recuperarea accelerata a copiilor cu autism sau tulburari din spectrul autist.

Apicol12Gamma este disponibil in sute de magazine naturiste din toata tara, direct pe site-ul producatorului: www.apicolscience.ro sau la numarul de telefon 0735 217 808.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter