Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Saptamana Urologica Europeana: manifestari in Romania

Actualizat la data de: 16 Septembrie 2009
Saptamana Urologica Europeana: manifestari in Romania

In perioada 14-15 septembrie 2009, cu ocazia Saptamanii Urologice, Asociatia Europeana de Urologie (EAU) promoveaza la nivel european importanta investigatiilor, diagnosticului si a tratamentului celor mai frecvente afectiuni urologice: afectiunile prostatei (hiperplazie benigna de prostata, cancer de prostata, prostatite etc. - 14 septembrie 2009; disfunctia erectila (15 septembrie 2009).

Asociatia Romana de Urologie (membru cu statut juridic al EAU) gestioneaza implementarea acestei campanii la nivel national prin simpozioane, mese rotunde cu discutii interactive, interventii in mass-media (scrisa si audio-vizuala), editarea si difuzarea de brosuri informative pentru publicul larg pe aceste tematici.

Din aceste considerente, membrii ARU au sustinut marti, 15 septembrie 2009, o conferinta de presa menita sa reitereze necesitatea profilaxiei si tratarii afectiunilor urologice.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate